MASTERS 2008 – ,,768 ur  igranja non-stop,, –

Teniški klub Portovald je v dneh, 27.9.2008 in 28.9 2008 organiziral Masters za ligo Triglav in ligo Nova KBM. Mastersa se je lahko udeležilo samo osem najboljših igralcev iz vsake lige. Tako kot narekuje pravilnik, se je masters odigral v dveh dneh. Prvi dan so se odigrali dvoboji  v skupinah (igralo se je do 9 iger), drugi dan so se  odigrali še polfinalni in finalní dvoboji (igralo se je na dva niza). Dvoboji so bili tako izenačeni, da je v ligi Triglav odločal o zmagovalcu in o igralcu na tretjem mestu tie-break.

mas2
Najboljši v rekreativni ligi Triglav ,, po vrstnem redu ,,

mas3
Najboljši v rekreativni ligi Nova KBM po ,, vrstnem  redu ,,

mas5
Najboljši v rekreativni ligi Nova KBM po vrstnem  redu v kategoriji ,, 50 + ,,

mas6
Nedeljski polfinalisti – zgoraj igralci lige Triglav, spodaj igralci Nove kreditne banke Maribor

Najboljši v rekreativni ligi Triglav  Masters 2008 3.mesto:Domen Plut, 1.mesto: Mare Kušer, 2.mesto:Sandi Bradač.

Najboljši v rekreativni ligi Nova KBM – Masters 2008 3.mesto: Nataša Draksler, 1.mesto: Marjan Stokanovič, 2.mesto: Simo Radulovič.

Masters 2008 je v letu 2008 razdeljen na dva dela. Ta vikend smo odigrali prvi del (Triglav, Nova KBM), pred nami pa je  še Masters lige Tilia double, ki je novost v rekreativnem življenju našega kluba.

Še en podatek odigranih je bilo 169 dvobojev v Triglav ligi in 345 dvobojev v ligi Nova KBM. Če bi vse tekme igrali na enem igrišču bi se igralo na tem igrišču non-stop 32 dni oz. 768 ur!!

Teniški klub Portovald se zahvaljuje Zavarovalnici Triglav in Novi kreditni banki Maribor za pomoč pri organiziranju lig v sezoni 2008. Pokale za Masters 2008 je prispevala Agencija za šport Novo mesto.

S športnim pozdravom,

TK Portovald
Jiří Volt