Masters otroška liga- JESEN 2009
Projekt otroške lige je uspešno zaključen za leto 2009.
Mastersa JESEN 2009, ki ga je klub organiziral za vse igralce, ki so se udeleževali jesenskega dela se je udeležilo kar 18 otrok. Otroci so bili  razdeljeni na dve skupini, MINI TENIS in TENIS.
V kategoriji MINI TENIS , ki se  ga je udeležilo 6 igralcev, je največ znanja pokazala Karin Volt in tako osvojila MASTERS 2009. V finalu je premagala Klaro Lukan z rezultatom 10:5. Tretjo mesto je osvojila Živa Pušnik, ki je premagala Ano Tolar z rezultatom 10:8. Peto mesto je osvojila Kim Hrovat, na šesto mesto pa se je uvrstil Miha Ljubi, ki je imel malo smole in vse tri tekme izgubil 10:8.
V kategoriji TENIS je bilo kar napeto. V prvem polfinalu je Maj Bajuk za las  premagal Aljo Koračin z rezultatom 6:5.V drugem polfnalu ni bilo presenečenj in Urban Bartol je kar prepričljivo premagal Martina Jančarja Jarca z rezultatom 6:0. V finalu je Maj povedel nad Urbanom že 4:2, vendar drame ni bilo še konec. Na koncu je vendarle Maj klonil proti Urbanu z rezultatom 6:4.
Vsem udeležencem čestitamo za dosežene dosežke in obljubljamo, da bomo z otroško ligo nadaljevali tudi v prihodnjem letu.

dsc_3669
Skupinska MINI TENIS
dsc_3673
Najboljše v kategoriji MINI TENIS: z leve: Živa Pušnik, Karin Volt in Klara Lukan
dsc_3681
Najboljši v kategoriji TENIS: Maj Bajuk, Urban Bartol in Alja Koračin
dsc_3686
Urban Bartolj najboljši v kategoriji TENIS