Učenje poteka z mehkimi žogicami in na manjših igriščih s posebnimi mrežami za mini tenis, kar je novost pri učenju tenisa. Otrokom je tako omogočeno lažje in predvsem zanimivejše spoznavanje teniške tehnike in igre.
STAROST:
5/6 do 9/10 le
ČAS VADBE:
2x TEDENSKO 60 min
TERMINI: TOR in ČET 16.00-17.00, ali PON in SRE 16.30-17.30
LOKACIJA VADBE:Treningi potekajo na zunanjih teniških igriščih Teniškega kluba Portovald. V zimskem času se teniška šola preseli v teniški center na Otočcu in v prilagojene telovadnice za učenje tenisa v Novem mestu. Za tekmovalne skupine je pripravljen tudi kondicijski del.
Za ostale informacije glede lokacije vadbe nam pišite na portovald@siol.net ali pokličite vodjo teniške šole Jirija Volta na tel: 041 – 557 857.
PROGRAM
: Učenje teniške igre, teniških udarcev in gibanj, razvijanje športnega načina življenja in pridobivanje prvih tekmovalnih izkušenj(znotraj kluba ali na turnirjih za najmlajše v okviru TZS)
Vsi otroci, ki želijo tekmovati, se bodo lahko udeleževali mini in midi teniških turnirjev za najmlajše iz vse Slovenije, pod okriljem Teniške zveze Slovenije
On-line prijava
: http://www.tenis-portovald.si/archives/146

Za ostale informacije glede lokacije vadbe nam pišite na jiri.tenis@siol.net ali pokličite vodjo teniške šole Jirija Volta na tel: 041 – 557 857.

PO ZAKLJUČKU ŠOLE MINI TENISA so otroci pripravljeni za vključitev v nadaljevalne ali tekmovalne skupine na velikih igriščih.
p9084551

In še kratek video!