ZAGREB INDOORS
Nekateri smo gledali doma,  nekateri so se odpravili kar v Zagreb na ogled močnega turnirja Zagreb Indoors 2010 z nagradnim skladom  450.000,00 €. Seveda med njimi ni manjkal naš klubski fotograf Siniša Trbojevič. Spodaj si oglejte legende, ki jih je ujel v svoj objektiv. Več o turnirju na http://www.zagrebindoors.com/indoors.htm

Goran Ivaniševič končno spregovoril!Zagreb, Hrvaška – Nekdanji najboljši hrvaški teniški igralec Goran Ivaniševič, je po zmagi Marina Čiliča na odprtem prvenstvu Zagreba, za HRT spregovoril o svojem sodelovanju z nadarjenim Medjugorcem!Najprej je Marinu čestital na 5. osvojenem turnirju serije ATP v karieri in potem dejal :”Vse zasluge za zmago gredo Marinu, ki je dobro igral skozi ves turnir. To se je videlo že v Avstraliji. Ima nekaj boljših in nekaj slabših strani, ampak če se zmaguje, je vse v redu.
Njegov nekdanji trener Bob Brett je še vedno tudi Marinov trener, on pa bo to funkcijo opravljal samo po potrebi :”Za sodelovanje smo se dogovorili že na zaključnem turnirju v Londonu. Ker Bob ne more stalno potovati z Marinom bom šel na nekatere turnirje jaz. Zaenkrat so v planu 3 turnirji”.
Čeprav ima Marin Čilič potencial za uvrstitev med prvih 5 na svetu, je po mišljenju Gorana Ivaniševiča pred njim še veliko dela :”Še veliko stvari mora popraviti. Najvažnejše so 3 stvari : 1. servis, forehand, prihod k mreži in igranje volejev. V teh elementih preveč niha med igro. To se je dobro videlo proti DelPotru in Murrayju”.
Goran Ivaniševič se je spomnil tudi prvega srečanja z Marinom Čiličem :”Videl sem ga, ko je bil star 14 let in takoj sem vedel, da bo dober. Prosil sem trenerja Boba Bretta, da ga pogleda in dogovorila sta se o sodelovanju. Trenutno jima gre dobro. Bob je treniral Borisa Beckerja in mene, a mislim, da je delo z Marinom njegov največji projekt”.

vir : index.hr

006
Goran Ivaniševič
p2030018
Iva Majoli

img_2734
Marin Čilič