Zaključnega turnirja se je udeležilo 16 otrok. Pogoj za nastop so bili dobri nastopi na 6. krogih pomladne otroške lige. Otroci so tekmovali v treh kategorijah in sicer: midi tenis, tenis mlajši ter tenis starejši. V napetem tekmovalnem vzdušju polnega emocij (se spodobi za zaključek) so največ znanja v  midi tenisu pokazali prvo uverščena Karin Volt, drugi Jure Markovič ter tretja Ana Tolar. V kategoriji tenis – mlajši je zmagala Karin Volt pred Teom Uhlom. V »kraljevski« kategoriji tenis – starejši pa so bili najboljši Maj Bajuk, Alja Koračin in Jure Andolšek.
Vsem igralcem čestitamo in želimo veliko uspehov še naprej. Z otroško ligo bomo nadaljevali spet v jeseni in sicer prvo kolo bo 29.8. ob 10.00 uri! V klubu smo veseli nastopov otrok na otroški ligi, saj otroci tako krepijo tekmovalni duh, kot pravimo  v klubu  »NAJBOLJŠI TRENING JE TEKMA«.

Še ena zahvala in sicer Sašu Gorencu in Marku Kralju za pomoč pri sojenju tekem najmlajših.
Rezultati mastersa tukaj:masters-pomlad-2010-tenis1
Rezultati rednega dela pomlad 2010 tukaj: http://www.tenis-portovald.si/archives/2406

Slike tukaj: http://picasaweb.google.si/nmtenis1

redni-del-tenis

Najboljši po rednem delu tenis starejši: z leve 3.mesto Jure Andolšek 1.mesto Maj Bajuk 2.mesto:Matic Ljubi

tenis-veliki

Najboljši na Mastersu: z leve:2.mesto: Alja Koračin, 1.mesto:Maj Bajuk 3.mesto: Jure Andolšek

redni-del-midi

Najboljši igralci v kategoriji midi tenis in tenis mlajši

najboljse-punce

Najboljše punce: Karin Volt 1.mesto:redni del, midi tenis in tenis mlajši - Ana Tolar 2.mesto: redni del, 3. mesto: midi tenis in 3.mesto: tenis mlajši