beli1

Beli teniški turnir 2011- Poročilo, slike , video

Tradicionalnega Belega teniškega turnirja , ki ga je Teniški klub Portovald organiziral že osmo leto zapored, se je na zadnjo avgustovsko soboto udeležilo 65 teniških igralcev iz cele Slovenije in tudi iz sosednjih držav.
Turnir se je pričel ob 9.30 uri s slovesno otvoritvijo, ki jo je kot vsako leto odprl novomeški župan , gospod Alojzij Muhič. Župan je pozdravil vse udeležence Belega teniškega turnirja in jim je zaželel veliko športnih uspehov. V svojem nagovoru je tudi sporočil novico , ki so jo tenisači čakali dolga štiri leta in sicer, da je Agenciji za šport pod vodstvom Srečka Vovka uspelo dokončati garderobni sanitarni objekt in, da so tako zagotovljeni pogoji za normalno delovanje Teniškega kluba Portovald. Po govoru župana je sledil govor predsednice kluba Irene Gostiše Benčine, ki se je zahvalila županu in direktorju Agencije za šport za dokončanje garderobno sanitarnega objekta. Predsednica je omenila, da turnir izvajamo že osem let in se po starem šolskem sistemu seli z osnovne v srednjo šolo. Otvoritev je povezovala Irena Potočar Papež. Za glasbeno spremljavo je poskrbela s čudovitim vokalom, mlada novomeška pevka Tjaša Zirkelbach.

Tekmovanje se je začelo ob 10.20 uri. Igralci so se pomerili v treh krogih žrebanih dvojic. Najboljših osem dam in osem gospodov se je udeležilo zaključnega turnirja, ki se je igral na en dobljen set.

Na koncu sta slavila v kategoriji gospodje Simon Gradišar in Boštjan Ljubi. Med damami sta bili najboljši Tatjana Sitar in Lidija Urh.

Razglasitev je potekala na levem bregu reke Krke in sicer v sklopu prireditve Noč na Krki.. Tri članska komisija je tudi izbrala najbolj izvirno obleko na belem teniškem turnirju. To leto je ta laskav naslov osvojila Lili Šegovič. Po končani razglasitvi je potekala prireditev Noč na Krki do poznih večernih ur.

Teniški klub Portovald se zahvaljuje vsem sponzorjem in pokroviteljem, ki so omogočili Beli teniški turnir 2011. HVALA

Naslednje leto bo turnir 30.avgusta 2012

TK Portovald
Jiri Volt

Mediji o turnirju!

Fotografije (Siniša Trbojevič): https://picasaweb.google.com/nmtenis1/BeliTeniskiTurnir2011

http://www.dolenjskilist.si/2011/08/27/66554/sport/ostali_sporti/FOTO_V_belem_in_z_lesenimi_loparji/

http://www.radiokrka.com/%C5%A0port/%C5%A0portnanovica/tabid/80/selectmoduleid/368/ArticleID/152010/Default.aspx

http://www.dolenjskilist.si/2011/08/28/66562/novice/dolenjska/FOTO_Noc_na_Krki/

Bilten 2011: lt_beliteniskiturnir2011_knjizica_celota_2011_08_08_l