VIDEO! Novak Djokovič igral tenis s kuhinjsko ponvo in navdušil publiko na italijanskem TV šovu!
novak-djokovic-turnir-peking-4981
Najboljši teniški igralec na svetu Srb Novak Djokovič je še enkrat več pokazal svoje komedijantske sposobnosti. Tokrat je gostoval v TV šovu “The Greatest Show After The Weekend”, ki ga ob ponedeljkih zvečer na televiziji RAI UNO, vodi popularni Fiorello!
Dame in gospodje Novak Djokovič, za prijatelje Nole… . Tako je svoj šov začel voditelj Fiorello!

Novak Djokovič je v oddajo prišel v svečani večerni obleki z metuljčkom, obut v športne copate. Gostitelju je podaril podpisani majici z OP ZDA, na eni je bila karikatura Fiorella, ki je Novaka izzval na teniški dvoboj kar na odru. Seveda je voditelj poskrbel za presenečenje, saj sta imela v rokah namesto loparjev kuhinjsko ponvo. Srb je ponovno navdušil z znanjem tujih jezikov, na koncu pa sta z voditeljem celo zaplesala… .

Novak Djokovič je v torek že prispel v London, na prizorišče sklepnega dejanja v letošnji ATP sezoni. S poškodovanim ramenom je zaenkrat vse v redu, Novak je že opravil 2 treninga in na socialni mreži Facebook zapisal :

“Živjo vsem! Včeraj popoldan sem prispel v London. Sem zelo vznemirjen ob povratku na igrišče in trenutno stvari dobro kažejo. Opravil sem že dva treninga”!

Pri tem je še dodal: “Nocoj bom peljal Jeleno v kino. Ogledala si bova premiero filma “Breaking Down”. Vampirska vročica je na pohodu… .”

vir:tenissportal