SITULA OPEN 2012

V soboto, 5.5. se je na igriščih Teniškega kluba odvijal teniški turnir SITULA OPEN 2012. Turnir je predstavljal del programa praznovanja občinskega praznika Mestne občine Novo mesto.
SITULA  OPEN je otvoritveni turnir našega kluba. Letos smo igrali po sistemu žrebanih dvojic. Turnir se je začel s kratkim nagovorom predsednice kluba Irene Gostiše Benčine. Le-ta  je pohvalila številno udeležbo, saj se je turnirja udeležilo 39 teniških navdušencev. Predsednica je tudi omenila, da bo klub začel letošnjo sezono v novih prostorih za katere smo se tako dolgo borili. Po nagovoru je sledilo igranje v treh kolih žrebanih dvojic. Najboljših šestnajst igralcev se je uvrstilo v nadaljno tekmovanje. Največ znanja je v zaključnem delu turnirja  pokazala dvojica Simo Radulovič in Darko Andolšek, ki je v finalu premagala dvojico Franci Novak in Roman Lavrič z rezultatom 6:3. Spodaj si oglejte fotografije in tabelo z rezultati.

Teniški klub Portovald se zahvaljuje Mestni občini Novo mesto in Zavodu za turizem Novo mesto za pokroviteljstvo nad turnirjem SITULA OPEN 2012.

TK Portovald
Jiri Volt

finalni-del_situla-open

situla