dprekre

…in beseda je meso postala……Teniška zveza Slovenije (TZS) in Tenis klub Kamnik organizirata prvo državno prvenstvo za rekreativce, ki bo potekalo v dveh skupinah in ki bo imelo denarni sklad 2.000 EUR.

Skupina A: na državnem prvenstvu skupine A lahko igrajo samo tisti igralci tenisa, ki so državljani Republike Slovenije, ki so stari najmanj 18 let in ki pri TZS ali kateri tuji nacionalni panožni zvezi nikoli niso bili registrirani kot tekmovalci.  Prvo državno prvenstvo skupine A se bo odvijalo od 16. do 18. junija 2012 na igriščih Tenis kluba Kamnik v Kamniku. Nagradni sklad je 1.000 EUR.

Skupina B: na državnem prvenstvu skupine B lahko igrajo samo tisti igralci tenisa, ki so državljani Republike Slovenije, ki so stari najmanj 18 let in ki so v preteklosti pri TZS ali kateri tuji nacionalni panožni zvezi  bili registrirani kot tekmovalci, a ne po letu 2002.  Seveda lahko na državnem prvenstvu skupine B zaigrajo tudi igralci, ki sploh nikoli niso bili registrirani kot tekmovalci (torej tisti, ki lahko igrajo v skupini A). Prvo državno prvenstvo skupine  B se bo odvijalo od 23. do 25. junija 2012 na igriščih Tenis kluba Kamnik v Kamniku. Nagradni sklad je 1.000 EUR.

Vse podrobnosti o prvem državnem prvenstvu lahko najdete v pdf priponki »razpis državno prvenstvo«, dobite pa jih lahko tudi na telefonski številki 041844086 (Matjaž Pogačar).

Vabimo vas, da »pišete zgodovino«…gre za prvo državno prvenstvo za rekreativce…zmagovalci, kaj zmagovalci, vsi udeleženci gredo med »nesmrtne«!

Za organizacijski odbor
Matjaž Pogačar
041844086

RAZPIS

razpis-drzavno-prvenstvo-za-rekreativce-2012

PRIJAVA

prijavnica_dprekreativci-2012