Spoštovani,
obveščamo vas, da so igrišča na Portovaldu že odprta. Spletne rezervacije so tudi omogočene. Naprošamo igralce, da igrajo zelo počasi, saj so igrišča ( kot vsako leto  spomladi) še mehkejša. Prosimo, da igralci pospravljajo igrišče tudi z greblo !!. Kdor ne zna,  mu lahko oskrbnik v eni minuti pokaže, kako se igrišče uredi tudi z greblo.
Zahtevajte, da igralec pred vami pospravi igrišče z greblo. S tem se nič ne zamudi in tako bo igrišče vedno urejeno. Kakor bomo skrbeli za igrišča, takšna bodo.
Igralce prosimo, da spoštujejo teniški bonton  tukaj:
http://www.tenis-portovald.si/oglasna-deska-za-tenisko-solo
Preberite obvestilo glede igranja s kuponi v šotoru.
http://www.tenis-portovald.si/archives/8969
Glede lig, turnirjev itd. boste obveščeni preko spletne strani in e- pošte. Vkolikor imate kakšne dodatne informacije, nam jih lahko sporočite preko e- pošte (nmtenis@gmail.com) ali osebno na teniških  igriščih.I. Kako bomo igrali na igriščih TK Portovald:Za vse tiste, ki se boste včlanili v TK Portovald, bodo veljali naslednji pogoji:

Član TKPortovald postane vsak, ki plača letno članarino, ki bo v letu 2015 znašala

15 € za odrasle (od 18 let), otroci 5 €. Pristopna članarina znaša 20 €, višino

letne članarine je potrdil občni zbor 9. 3. 2015. Članarino morate poravnati do 31.

maja 2015. Po tem datumu bo članarina znašala 20 €.

II.  Tekmovanja in družabni del

Tudi letos se bomo v znanju tenisa preizkušali v naših priljubljenih rekreativnih ligah in na rekreativnih turnirjih. Teniški klub Portovald bo sodeloval tudi v posavsko- dolenjski ligi. Ligaška tekmovanja v ligah Triglav, Nova KBM in Tilia double se bodo začela predvidoma 20.4.2015. Trenutni rezultati lig bodo objavljeni na spletni strani kluba.

Veseli bomo, da boste obiskovali spletno stran kluba, na kateri boste našli vedno aktualne informacije. Glejte tudi Oglasno desko, ki je na tej strani.

Stran omogoča, da komentirate dogodke, zato bomo veseli vaših konstruktivnih predlogov in pripomb. Pripravili smo vam tudi anketo, zato vabljeni h klikanju.

Želimo vam veliko uspehov na teniških igriščih.
TK Portovald
Jiri Volt

Screenshot-2015-03-21_10.49.28