DELNO ODPRTA TENIŠKA IGRIŠČA

Spoštovani člani in obiskovalci teniških igrišč Portovald,

obveščamo vas, da z dne 18.04.2020 delno odpiramo teniška igrišča Portovald, na katerih se bo lahko igralo ob upoštevanju  posebnih pogojev, vse s ciljem preprečevanja eventualne okužbe  :

– vsak igralec uporabi svojo klop,
– v teniški center je vstop dovoljen samo zdravim osebam,
– pri igranju je potrebno držati varnostno razdaljo 2 m,
– po končani igri se nemudoma odpeljite domov,

– druženje in zadrževanja pred in po končani igri ni dovoljeno,
– na igrišče pridite pripravljeni za igri,
– pred uporabo vlečke in cevi za zalivanje si razkužite roke,
– klopi za sedet se ne dotikajte,

– odlaganje oblačil in drugih predmetov na skupne površine ni dovoljeno,
– pred in po igri si je potrebno razkužiti roke ( razkužilo naj ima vsak s seboj),
– igralno uro je potrebno rezervirati preko APLIKACIJE ONLINE  kluba,

Garderobe in klubski lokal bodo do nadaljnjega zaprti. 

Obveščamo vas še, da stari kuponi veljajo do 15.5.2020, za nakup novih kuponov in plačilo članarine pa se lepo prosim obrnite na Jirija. Veseli bomo pravočasnega plačila ČLANARINE 2020 s tem nam boste pomagali, da lahko saj delno pokrijemo nastale stroške. 

S ciljem zagotavljanja varne uporabe igrišč, mora vsak odrasel uporabnik pred vstopom na igrišče PODPISATI, DA JE SEZNANJEN Z ZAČASNIMI UKREPI ALI POSLATI SMS NA ŠTEVILKO 041 557 857 Z BESEDILOM : »SEZNANJEN SEM Z ZAČASNIMI UKREPI UPORABE TENIŠKIH IGRIŠČ », ime in priimek.

Prav tako je potrebno upoštevati vsa navodila ministrstva, pristojnega za zdravje, in Nacionalnega inštituta za javno zdravje.

OBVESTILO ZA TENIŠKO ŠOLO

Vsi člani teniške šole boste lahko obiskovali teniško šolo pod pogoji in po urniku, o katerem boste pravočasno obveščeni s strani trenerjev s SMS sporočilom.  S posebnimi pogoji pa boste seznanjeni tudi neposredno na igriščih.

S strani organov RS smo obveščeni, da se bodo izvajali kontrole upoštevanja varne uporabe teniških igrišč, zato prosimo vse člane, da se navedenih ukrepov striktno držimo. HVALA.

Igrišča so žal še mehka, ker se na njih še ni igralo. Vse uporabnike zato prosimo, da  v teh dneh ne igrajo tekem in da za sabo igrišče skrbno pospravijo…HVALA..

Za vse dodatne informacije prosim pokličite 041 557 857 .

Želim vam prijetne trenutke na teniških igriščih v upanju, da bodo kmalu lahko zaživela vsaj približno na način, kot smo bili vajeni pred krizo.

Lepo vas pozdravljam, pa pazite nase.

Irena Gostiša Benčina