Spoštovani,

na omenjenem linku bodo dostopne informacije in fotografije glede tretjega termina teniških počitnic.

TOREK – 16.8.2022
Jutranji dež nam ni pokvaril dneva. Zjutraj smo se odpravili na Novomeški velodrom, kjer smo imeli mini Olimpijado. Otroci so se pomerili v štirih disciplinah: sprint z različnih startnih položajev (leže na trebuhu, sede …), skok v daljino z mesta, met vortexa in tek na 300m. Sledile so urice tenisa.  V Gostišču Loka so nam za kosilo pripravili purani zrezek in pečen krompir. Po kosilu so otroci uživali v na igralih v športnem parku.

SREDA – 17.8.2022
Dan smo začeli z ogrevanjem na teniškem igrišču in teniške štafetne igrice. Nadaljevali smo z teniškim treningom, pojedli malico in odšli na  bazen v Dolenjske Toplice. Po bazenu smo nadaljevali z različnimi igrami, od tenisa, košarke, nogometa, risanje s kredami in še mnogo drugih. Dan se je zaključil z slastno lubenico. Vse utrinke iz počitnic si lahko vsak dan ogledate na FB profilu Jiri Volt (story).

ČETRTEK – 18.8.2022

Po uvodnem teniškem ogrevanju je zjutraj sledil teniški trening. Sledila je malica po njej pa smo se tenisači odpravili na odbojko v športni park Loka. Odbojkaši so nam predstavili osnove spodnjega in zgornjega odboja, potem pa smo uživali v igrah na mivki. Še pred kosilom sta nas obiskali punci iz Zdravstvenega doma NM, ki sta otrokom predstavili osnove prve pomoči. Otroci so na lutki izvajali oživljanje, seznanili so se z defibrilatorjem, položajem za nezavestnega in z oskrbo površinskih ran ter zaustavitvijo krvavitev. Za kosilo so se nam prilegli slastni burgerji in zaslužen sladoled.

PETEK – 19.9.2022

Super smo se imeli in uspešno smo zaključili 3. termin naših počitnic.

Staršem se še enkrat zahvaljujemo za zaupanje. Vsem želimo čim lepši in športno obarvan preostanek poletja.

 

Prihod je od 7:30 – 8:00 (v kolikor boste prišli prej ali kasneje, nam prosim sporočite, da se bomo organizirali).
Konec ob 15:00 (trenerji bodo na igriščih do 15:30, če pa bi kdo prišel še kasneje, pa nam to tudi sporočite).

Za dodatne informacije pokličite na tel: 041 557 857 ( Jiri)
Teniški klub Portovald