tenis-slika
Spoštovani prijatelji tenisa!

 

Gotovo tudi vi že težko pričakujete začetek poletne teniške sezone. Končno je tu in dovolite, da vas seznanimo z nekaterimi že utečenimi zadevami ter z nekaj novostmi,  ki nas bodo spremljale skozi poletno sezono na teniških igriščih športnega centra Portovald.V letu 2009 bo s teniškimi igrišči upravljal Teniški klub Portovald, zato vas prosimo, da morebitne pripombe, izboljšave in pohvale javite osebju teniškega kluba. Sezona se bo odprla v petek, 3. 4. 2009. Rezervacije so možne od 10. ure dalje! Igrišča so še mehka, zato naprošamo vse igralce, naj igrajo (tečejo) primerno podlagi in morebitne luknje takoj po tekmi popravijo. Kakor bomo ravnali z igrišči, takšna bodo!

Za vas bodo v sezoni 2009 skrbeli VLADO, PETER IN MATEJ.

Številka za rezervacije ostaja nespremenjena, tj.  031 276 638   oskrbnik kluba.

Stari kuponi veljajo do 23. aprila 2009.!!!

 

Ker se ob igriščih gradi garderobno-sanitarni objekt, bomo hodili na igrišča tako kot lani (ob igrišču št. 2). Ob igrišču št. 2 je tudi zabojnik, v katerem bo klub posloval.

 

 

I. Kako bomo igrali na igriščih TK Portovald:

a) Za vse tiste, ki se boste včlanili v TK Portovald, bodo veljali naslednji pogoji: Član TK Portovald postane vsak, ki plača letno članarino, ki bo v letu 2009 znašala 8 € za odrasle (od 18 let), otroci 4 €. Pristopna članarina znaša 8 €, višino letne članarine je potrdil občni zbor 11. 2. 2009. Članarino morate poravnati do 31. maja 2009. Po tem datumu bo članarina znašala 10 €. Članstvo v klubu se bo izkazovalo s člansko izkaznico. Ob plačilu pristopnine bo vsak član prejel klubsko majico in dnevnik ,,MOJ DNEVNIK ZDRAVJA,,. Prijave in vplačila sprejema oskrbnik kluba.

 

Cenik si oglejte na tem spletnem naslovu:
https://www.tenis-portovald.si/oglasna-deska-za-tenisko-solo/

 

Vsi, ki boste 3. 4. in 4. 4. 2009 kupili 40-urni zakup, ga boste plačali po ceni 80 € (5 € ceneje). Vsi, ki boste kupili ZLATO KARTO, jo boste plačali po ceni 160 € (10 € ceneje). ZLATA KARTA omogoča neomejeno število ur igranja in je pisana na eno osebo. SAMO TA OSEBA jo lahko uveljavlja .

 

 

II.  Tekmovanja in družabni del

Tudi letos se bomo v znanju tenisa preizkušali v naših priljubljenih rekreativnih ligah in na rekreativnih turnirjih. Teniški klub Portovald bo sodeloval tudi v posavsko- dolenjski ligi. Ligaška tekmovanja v ligah Triglav, Nova KBM in Tilia double se bodo začela 1. maja 2009. Trenutni rezultati lig bodo objavljeni na spletni strani na spletnem naslovu Oglasna deska.

 

Turnirji v aprilu:

 

25. 4. 2009 SITULA OPEN 2009

26. 4. 2009  KVALIFIKACIJSKI TURNIR za vstop v ligo Triglav

 

Veseli bomo, da boste obiskovali spletno stran kluba, na kateri boste našli vedno aktualne informacije. Glejte tudi Oglasno desko, ki je na tej strani.

 

Stran omogoča, da komentirate dogodke, zato bomo veseli vašega komentarja. Za vas je pripravljena tudi anketa, zato vabljeni h klikanju.