MASTERS 2009 STOKANOVIČ in BRADAČ
V soboto, 3.10. in v nedeljo, 4.10. 2009 je potekal zaključni Masters za ligi Triglav in Nova KBM. Pravico do nastopa je imelo najboljših osem igralcev iz vsake lige. Tekmovanje se je pričelo v soboto, ob 9.00 s kratko slovesnostjo in podelitvijo nagrad najboljšim, iz vsake lige. Zelo veseli smo bili, da sta se otvoritve Mastersa udeležila tudi pokrovitelja obeh lig in sicer direktor Zavarovalnice Triglav, Boris Šepetavc in direktor Nove KBM , Andrej Kirm.
Predsednica kluba Irena Gostiša Benčina je v svojem nagovoru čestitala vsem igralcem za osvojene točke in sporočila vsem članom , da se klub prizadeva, da bi garderobno sanitarni objekt zaživel tako kot je bilo načrtovano.
V soboto so potekali dvoboji v skupinah. V nedeljo pa so potekali polfinalni in finalni dvoboji posameznih lig.
Največ znanja v Triglav ligi je pokazal Sandi Bradač in tako zmagal Masters 2009 v ligi Triglav. V Novi KBM ligi so bili dvoboji bolj izenačeni, kljub temu je vlogo favorita potrdil Marjan Stokanovič in tako osvojil Masters v ligi Nova KBM.
Masters velja za zaključno tekmovanje rekreativnega dogajanja čez poletje.
Teniški klub Portovald čestita vsem igralcem za osvojene točke in jim želi veliko uspehov v tenisu. V zimskem času bo klub skupaj z Zavarovalnico Tilia d.d. pripravil že tradicionalni turnir Tilia double
Lepo vreme nam narekuje , da sezona še ni končana, zato uživajte v igri na teniških igriščih Portovald.

S športnim pozdravom,
Jiri Volt

Slike z Mastersa 2009:

http://picasaweb.google.si/nmtenis

tabela lige Triglav:tabele-triglav-masters
tabela liga Nova KBM:tabele-nova-kbm-masters

dsc_3454
Slovesna otvoritev Mastersa 2009
dsc_3462
Najboljši v ligi Triglav in ligi Nova KBM
dsc_3482
Najboljši v kategoriji 50 + liga Nova KBM
dsc_3474
Najboljši v ligi Triglav
dsc_3644
Sandi Bradač zmagovalec lige Triglav v sezoni 2009