obvestilo
Spoštovani straši !
Dovolite, da vas seznanimo z novostmi, ki nas bodo spremljali v poletni sezoni 2011.
Kot sami veste smo se preselili na naša domača igrišča v Portovald. Od meseca maja velja poletna cena teniške šole (nižja zaradi najemnine telovadnic in dvorane) – cena je enaka kot lansko leto. O višini stroškov teniške šole ste obveščeni na računu spodaj med obvestili. Obveščamo tudi starše, da lahko vsak dan (med delovniki) brezplačno igrajo z svojim otrokom na teniških igriščih do 15.00 ure. Uro si rezervirate pri oskrbniku kluba (031-276 638).
Veseli bomo, da se bo vaš otrok udeleževal otroške lige, ki je vsako nedeljo na teniških igriščih ob 11.00 do 13.00 ure. Otroška liga je namenjena vsem otrokom kluba, in sicer v vseh kategorijah (mini tenis, midi tenis in tenis). Vaš otrok bo tekmoval z svojimi vrstniki in tako krepil svoje navade ter nabiral tekmovalne izkušnje. V mesecu JULIJU bo klub organiziral 5 dnevne počitnice s šolo tenisa. Program in potek si oglejte na spletni strani kluba www.tenis-portovald.si

Veseli smo, da otroka pošiljate v našo teniško šolo za kar se vam zahvaljujemo. Za vse morebitne pripombe, želje in predloge smo vam na voljo na tel: 041-557 857 Jiri , Sašo 040 600 407 ali na emailu: jiri.tenis@siol.net  Spremljajte našo ažurno spletno stran na kateri boste našli vsa potrebna obvestila o teniški šoli oz. dogajanju v klubu.

S športnim pozdravom,

Jiri Volt
Vodja teniške šole