ZNANI ZMAGOVALCI TURNIRJA TILIA DOUBLE 2012

Teniškega turnirja, ki ga naš klub organizira pod pokroviteljstvom Zavarovalnice Tilia, se je udeležilo resnično rekordno število 66 udeležencev. Turnir se je pričel ob 14.00 uri z nagovorom predsednika uprave Zavarovalnice Tilia, gospoda Andreja Kavška. Gospod Kavšek je pozdravil vse udeležence in jim zaželel veliko uspehov na turnirju. Nad udeležbo je bil prijetno presenečen in ob enem vesel, saj se je po njegovih besedah  turnir dobro prejel med teniškimi igralci in mu lahko po 5 letih že pravimo –  tradicionalni turnir. Predsednica kluba Irena Gostiša Benčina je  zaželela tudi veliko uspehov in se je zahvalila Zavarovalnici Tilia za njihovo pomoč klubu in turnirju TILIA DOUBLE. Po končanem neformalnem delu, se je začel turnir. Tekmovanje je potekalo v skupinah, nato pa sta se najboljši dve ekipi  iz vsake skupine pomerili v finalnem delu, ki se je igral na izpadanje.  Tekmovanje v skupinah in finalni del si oglejte spodaj.

Turnir smo popestrili tudi z zanimivim dvobojem med najboljšim igralcem Slovenije do 10 let, Samuelom Patetom, ki se je pomeril z zmagovalcem Mastersa 2011 Simom Radulovičem. Samuel je pokazal, da je resnični talent in Sima na 4 odigrane geme premagal s 3:1. Simo je takoj po tekmi najavil ,,maščevanje,, v poletnih mesecih. Pa počakajmo do poletja na ta dvoboj.

Polfinale:
Trgoles-Eurokljuke 1:6
Gold Vip Club Gunter-FIS 6:4

Finale:
Eurokljuke- Gold Vip Club Gunter 6:0

3.mesto: FIS-TRGOLES 7:5

tilia-mala1

Z leve: Ekipa 1.mesto: Eurokljuke 2.mesto:Gold Vip Club Gunter

samuel-tilia2

Z leve: Andrej Kavšek, Samuel Pate in Simo Radulovič

Teniški klub Portovald se zahvaljuje vsem udeležencem za udeležbo in tudi Zavarovalnici Tilia za pomoč in pokroviteljstvo na turnirju TILIA DOUBLE 2012.  Zahvala gre tudi celotnemu osebju TERME KRKA za prijazno postrežbo na turnirju.

Tabele:tilia-double-tabele4-4 Finalni del:tilia-double-razpored-izpadanje_1
Fotografije tukajhttps://picasaweb.google.com/nmtenis1/TiliaDouble2012