2.DOBRODELNI ŽUPANOV TENIŠKI TURNIR JE USPEL

Drugega dobrodelnega županovega teniškega turnirja, ki ga je Mestna občina Novo mesto organizirala skupaj s teniškim klubom Portovald, se je udeležilo kar 60 teniških igralcev. Tekmovanje se je začelo s slovesno otvoritvijo z nastopom Mažoretnega kluba Novo mesto in člani skupine Dan D. Župan Mestne občine Novo mesto Alojzij Muhič je v svojem delu otvoritve nagovoril vse teniške igralce in se jim v imenu društva Polžek zahvalil za njihove prispevke, ki so jih tenisači in sponzorji namenili omenjenemu društvu. Po otvoritvi se je začel uradni del tekmovanja in  sicer žrebane dvojice. Po odigranem rednem delu se je 16 najboljših  igralcev uvrstilo v nadaljne tekmovanje na izpadanje. Na koncu sta slavila Marjan Brulc in Franci Novak, ki sta v finalnem obračunu premagala par Jure Andolšek in Matjaža Lapanjeta z rezultatom 6:2. Tretjo mesto sta osvojila Vojko Sečen in Darko Andolšek.
Tokrat rezultati niso bili tako pomembni, kot to, da so zbrali prostovoljne prispevke za društvo Polžek, ki skrbi za otroke s posebnimi potrebami. Iz rok gospoda župana je ček v vrednosti 3.135,00 evrov prejel predsednik društva Polžek.

Teniški klub Portovald se je skupaj z Mestno občino Novo mesto zahvaljuje vsem sponzorjem, donatorjem in ljudem dobre volje, da hočejo pomagati otrokom, ki so potrebni naše pomoči in pozornosti.

S športnim pozdravom,

Jiri Volt

Fotografije: https://picasaweb.google.com/104220043690131404759/2DOBRODELNIZUPANOVTENISKITURNIR

2turnir