Teniški turnir TILIA DOUBLE 2013 – USPEL

Teniški klub Portovald je v soboto, 26. 1. 2013,  v sodelovanju z Zavarovalnico Tilia, d. d., organiziral že 6. teniški turnir Tilia double. Turnir se je odvijal v  Teniškem centru na Otočcu. Tekmovanja se je udeležilo 18 ekip (tj.54 igralcev). Vsaka ekipa je sestavljena iz treh igralcev, kar je posebnost tega turnirja.
Pričeli smo ob 14. uri s kratkim nagovorom predsednika uprave gospoda Andreja Kavška in predsednice Teniškega kluba Portovald gospe Irene Gostiše Benčine. Po otvoritvi se je pričelo igranje v skupinah. Iz vsake skupine sta z igro nadaljevali najboljši dve ekipi, in sicer v finalnem turnirju na izpadanje. Največ znanja sta pokazali dve ekipi, in sicer ekipa Saga in ekipa Evrokljuke. V finalnem obračunu  je zmagala ekipa Evrokljuke z rezultatom 6:2 in tako osvojila turnir Tilia double 2013. Ekipa Evrokjuke je torej ponovila zmago iz lasnskega leta. V boju za tretjo mesto sta se pomerili ekipi Tik Tak in Gold Vip Gunter. Zmagala je ekipa Gold Vip Gunter z rezultatom 6:2.

Teniški klub Portovald se je odločil, da se turnirju doda ime »tradicionalni« –  po šestih odlično izpeljanih  turnirjih si ta naziv zagotovo zasluži.

Teniški klub Portovald se zahvaljuje Zavarovalnici Tilia in Termam Krka za pomoč pri organizaciji omenjenega dogodka.

Na svidenje na 7. tradicionalnem teniškem turnirju TILIA DOUBLE 2014

Sestava ekip:

EVROKLJUKE
Robi Jankovič
Sandi Slak
Marko Zorčič

SAGA
Mladen Golub
Roman Piramida
Matej Sironič

GOLD VIP GUNTER
Gunter Kržišnik
Erik Kenin
Ambrož Brezovar

Zmagovalna ekipa 2013- EVROKLJUKE

Zmagovalna ekipa 2013- EVROKLJUKE

screenshot-2013-01-28_1018482

Finalisti - Tilia double 2013

Finalisti - Tilia double 2013

Lanski turnir 2012

http://www.tenis-portovald.si/archives/4403