V sredo, 2.10. se je tudi uradno zaključilo letošnje ligaško tekmovanje kjer se je med sabo pomerilo osem najbolje uvrščenih tekmovalcev iz obeh sponzorskih lig (Triglav liga in Nova KBM liga), kakor velevajo klubska tekmovalna pravila. Tekmovanje bi se moralo  končati že v nedeljo, vendar je bilo zaradi slabih vremenskih razmer prestavljeno na sredo, 2. oktobra s pričetkom ob 15. uri, zaključilo pa se je ob 20. uri z razglasitvijo rezultatov in podelitvijo pokalov. Veliki zmagovalec letošnjega MASTERSA v Triglav liga je Simon Gradišar,  ki je v finalu premagal Francija Novaka z rezultatom 6:2 7:5  10:8. tretjo mesto pa si je z borbeno igro prigaral Matej Udovič, ki je premagal svojega bratranca Mitjo z rezultatom 7:6  7:5

V ligi Triglav se je na najvišjo stopničko povspel  zmagovalec  Adrian Vidakovič, ki je v finalu premagal Ivana Radeža z rezultatom 3:6 6:0  10:5, boj za tretje mesto pa je uspešneje prestal Boris Šepšetavec,  ki je premagal Vlada Gavranoviča z rezultatom 6:4  6:4.

Dogajanje na MASTERSU se je končalo pozno v noč saj so slavili in praznovali zmagovalci in poraženci, prijatelji in znanci, veselje in razigranost sta bila prisotna na vsakem kortaku.

Teniški klub Portovald  čestita vsem udeležemcem MASTERSA in igralcem lige za dosežene rezultate. Pričakujemo, da se boste športno in častno borili tudi v prihodnji sezoni

Teniški klub Portovald se zahvaljuje Zavaravalnici Triglav, Novi KBM  in Mestni občini Novo mesto za pomoč pri izvedbi celotne lige 2013.

Screenshot-2013-10-03_10.59.13