TILIA DOUBLE 2014 USPEL

V soboto, 25.1. 2014 je teniški klub skupaj s pokroviteljico Zavarovalnico Tilia organiziral teniški turnir TILIA DOUBLE 2014, ki je bil že sedmi za povrstjo. Na turnir se je prijavilo kar 20 ekip ( ekipa šteje 3 igralce). Glede na vsakoletno številčno prijavo je omenjeni turnir najmočnejši v zimskem času na Dolenjskem. Turnir se je začel ob, 11.00 uri s slovesnim nagovorom predsednika uprave gospoda Andreja Kavška. G. Kavšek je pozdravil vse igralce in igralke v imenu Zavarovalnice Tilia ter vsem nastopajočim zaželel veliko uspehov na turnirju. Irena Gostiša Benčina se je na otvoritvi zahvalila Zavarovalnici TIlia, da stoji klubu ob strani in izrazila veliko zadovoljstvo, da je Zavarovalnica Tilia  glavni pokrovitelj Teniške zveze Slovenije kar bo zagotovo uplivalo na že tako dobre rezultate slovenskih teniških igralcev. Po končani otvoritvi, se je začel teniški turnir z dvoboji v skupinah. Najboljša dva iz vsake skupine sta se uvrstila v finalni del turnirja. Spodaj v priloženi galeriji si oglejte potek tekmovanja.

Na koncu je največ znanja pokazala ekipa TRGOLESA, ki je v finalu premagala ekipo TIE-BREAKA z rezultatom 6:5. Finalni del turnirja se je igral na en dobljen niz (set)  s tako imenovanim pravilom NO-AD (zlata točka).

Vsem nastopajočim čestitamo in se zahvaljujemo za zvestobo klubu in turnirju Tilia double, ki je prav gotovo posebnost saj v ekipi nastopajo trije igralci.

S športnim pozdravom,
Jiri Volt

TK Portovald
Jiri Volt