PRIPRAVE KLUBA   26.-29.3.2015

1.dan- GREMO NA PRIPRAVE
Ob 13h smo se zbrali na igriščih TK Portovald. Po preveritvi prisotnost smo se podali proti Debelemu Rtiču. Pot  je bila deževna, kar pa nam ni uničilo veselega razpoloženja. Ob 16.00 so na Radiu Krka že poročali, da smo varno prišli na cilj. Po namestitvah v sobe in sprejetju hišnega reda smo imeli družabne igre in seznanitev z kompleksom. Sledila je večerja in spanec.

2.dan- ŠE VEDNO MALO DEŽUJE
Zbudili smo se ob 7.15 uri. Ob 7.40 uri je sledilo jutranjo ogrevanje. Ob 8.15 uri smo z veseljem pozajtrkovali in čakali Jirija , da bo začel ocenjevati sobe. Tako kot je v njegovi navadi, je bil strog, vendar pravičen. Po ocenjevanju so sledile jutranje aktivnosti in sicer fitnes ter delavnice na različne teme o tenisu. Po kosilu je sledil odmor in popoldanske aktivnosti (telovadnica, sprehod in fitnes). Pred večerjo smo odšli na bazen, kjer smo se regenerirali. P0 večerji  sledi še ,,Znan obraz ima svoj glas,,

Današnje fotografije:

3.dan- GREMO NA TENIS .. SONCE  SONCE

Danes je dan v znamenju sonca in tenisa. Po jutranji kondiciji in zajtrku smo se odpravili na tenis v Ankaran. Po obilnem kosilu je sledilo ocenjevanje sob in počitek. Ob 15.00 uri smo se odpeljali na tenis v Koper, kjer smo uživali v športnem parku Bonifika in seveda igrali tenis (glej fotografije). Po hudem pritisku na Jirija smo obiskali za 20 minut supermarket z živili. Jiri nas je pohvalil, da smo vsi kupili samo zdravo hrano, predvsem zelenjavo in sadje. Zdaj gremo na večerjo in potem nas čaka večerni program.

Današnje fotografije

4. dan- ŠE MALO TENISA IN POTEM GREMO V NOVO MESTO

Kot vsaki dan je tudi danes sledilo jutranje ogrevanje in ocenjevanje sobe.  Po zajtrku smo se odpravili na tenis v Koper. Sledilo je kosilo in počitek. Potem smo se poslovili od morja in se odpravili na pot. V Novo mesto bomo prišli okrog 17.30 uri..

Današnje fotografije

 

HITEL BOR

NAŠ HOTEL

Jiri Volt 041 557 857