POKAL PREDSEDNICE KLUBA

Letošnjega, tradicionalnega, teniškega turnirja za Pokal predsednice kluba, ki smo ga zaradi slabega vremena že dvakrat preložili, se je udeležilo 28 igralk in igralcev. Na otvoritvi, ki je bila v znamenju svežih jagod in penine, je navzoče nagovorila predsednica kluba in jim zaželela prijeten dan ter veliko športnih  uspehov in sreče.  Nato je Jiri vse prisotne seznanil z novostmi vezane na  letošnji  beli turnir, ki bo letos 20.06.2015 ter na projekt urejanja brežin s kopališčem pod teniškimi igrišči, ki bo v naslednjih dneh dokončano.

Po uvodni otvoritvi,  so udeleženci turnirja začeli z turnirjem. Tako kot je  že ustaljeno, smo po treh odigranih krogih žrebanih parov, s cvetjem nagradili vse dame in hkrati  razglasili najuspešnejšo. Ta naslov je letos pripadel Tatjani Sitar.  Za najboljših 16 igralcev je sledilo nadaljevanje tekmovanja   (določeni pari).

Letos si je prvo mesto  priboril par Simo Radulovič / Srečko Ban, ki je v finalu premagal par Roman Lavrič / Andrej Bregar.

Več informacij o dogajanjih na igriščih in ob njih si lahko ogledate v spodnji galeriji slik.

Vsem  teniškim igralkam in igralcem  se zahvaljujemo za udeležbo in jim želimo tudi v bodoče veliko  veselja in uspehov na teniških igriščih.

TK Portovald