Ponedeljek, 13.7.
Na teniških igriščih smo pričeli z izvajanjem 5 dnevnih počitnic s šolo tenisa. Otroci so se zjutraj najprej med seboj spoznali in se drug drugemu predstavili. Po predstavitvi so se šli otroci ogret na stadion. Po ogrevanju je sledil teniški trening, malica, kosilo in popoldanske igre.

 Fotografije – ponedeljek 13.7.2015

Torek, 14.7.

Dan smo začeli z malim sestankom, kjer nam Jiri predstavil naš dnevni načrt. Tako smo zjutraj odšli na ogrevanje. Po ogrevanju je sledil teniški trening in malica. Po malici smo odšli na olimpijske igre na stadion, kjer nam Jiri razložil zgodovino iger. Sami smo se preizkusili v nakaterih disciplinah. Sledilo je kosilo in ustarjalne delavnice. Tokrat smo izdelovali metulje.

Fotografije – torek 14.7.2015

Sreda. 15.7.

Dan na katerega je čakal marsikateri otrok. Po jutranjem ogrevanju in urci tenisa smo se odpravili na bazen v Dolenjske toplice. Na bazenu smo ne izmerno uživali.

Fotografije – sreda 15.7.2015

Četrtek, 16.7.

Tudi četrtek smo uspešno zaključili. Igrali smo tenis, obiskali župana, šli na kosilo in ustvarjali vesele ščipalke:-)

Fotografije-četrtek,16.7.2015

Petek, 17.7.

Žal je bil petek in to je bil naš zadnji dan. Sledili smo programu in uživali smo. Ob 15.00 uri smo predstavili staršem naš teden in na to smo zadovoljno odšli domov.

Teniški klub Portovald se zahvaljuje vse staršem za zaupanje…

Fotografije-petek, 17.7.2015

 

 

 

PRVI TEDEN TENIŠKIH POČITNIC

Na teniških igriščih, smo začeli z 5 dnevnimi teniškimi počitnicami s šolo tenisa.

Prvi dan  je bil namenjen medsebojnemu spoznavanju. Otroci so se udeležili prvih tekmovanj, in že spoznali osnovne teniške udarce.
Drugi dan smo  igrali tenis in izpeljali olimpijske igre. Po dobrem kosilu, smo imeli ustvarjalne delavnice, na katerih smo izdelovali metulje.
Tretji dan smo začeli z jutranjo telovadbo v naravi. Po telovadbi je sledil trening tenisa, nato smo se z avtobusom odpravili na kopanje v Dolenjske toplice, kjer smo uživali v vodnih igrah. Kljub vročini je bil dan zares prečudovit.
Četrti dan dan je bil obarvan z družabnimi igrami in teniškim treningom. Po kosilu smo imeli ustvarjalne delavnice.
Peti dan smo začeli z jutrajnim ogrevanjem. Tokrat smo se odpravili na loko, kjer smo imeli poleg ogrevanja tudi družabne igre.  Sledila sta tenis in malica. Po malici smo se odpravili  v mesto, kjer smo si ogledali mestno hišo Rotovž.Nato nas je pot vodila v knjižnico in nazaj na tenis.  Žal je bil petek naš zadnji dan teniških počitnic in smo se morali posloviti od čudovitega tedna.

Teniški klub Portovald se zahvaljuje vsem staršem za zaupanje.

 

Galerija 1.dan

 

Galerija 2.dan

 

Galerija 3.dan

 

 

Galerija 5.dan

 

5-dnevne počitnice s šolo tenisa v Športnem parku Portovald.
»Ko sta mamica in očka v službi, si želim biti na počitnicah.«
V Teniškem klubu Portovald, bomo v času poletnih počitnic, v mesecu juliju, veseli vseh otrok, ki uživajo v aktivnostih, povezanih s poletjem. Sonce, prijetno in varno okolje, dobra družba in pester animacijski program so razlogi, da Vaš otrok  preživi del svojih počitnic v Športnem parku Portovald. Pripravili smo kvaliteten in varen počitniški program, ki omogoča aktivno in zabavno preživljanje prostega časa in vključuje vse tisto, kar pričakujete starši in kar si želi vsak otrok.
Aktivne počitnice so namenjene otrokom od 4. do 12. leta starosti in vključujejo športne in druge spremljajoče aktivnosti:


•    vsakodnevne urice tenisa
•    športne igre (mini nogomet, mini košarka, odbojka na mivki …)
•    igre brez meja (šaljivi poligoni, štafetne igre)
•    družabne aktivnosti (karaoke, namizne igre, skupinske igre)
•    ustvarjalne delavnice (izdelava teniškega loparja, slik in raznih malih presenečenj …)
•    obisk kinodvorane v Planetu Tuš (mini kino, delavnice …)
•    vodne igre v Dolenjskih Toplicah
•    po poteh Novega mesta
•    družabni zaključek s presenečenji za starše.

Otroke in njihove želodčke bomo razvajali trikrat dnevno z zdravo in dobro hrano.
Počitniško druženje v Športnem parku Portovald se bo začelo vsak dan ob 8. uri na igriščih Teniškega kluba Portovald  in trajalo do 15.30 ure, ko se bodo otroci vrnili v varen objem svojh staršev. Starši otroke zjutraj pripeljejo na teniška igrišča Teniškega kluba Portovald, kjer jih popoldne tudi prevzamejo.
TERMINI:
1. termin: 29. 6.   do   3. 7. 2015
2. termin:  13. 7.  do 17. 7. 2015

Cena za 5-dnevne počitnice  znaša 110,00 €. Znesek se plača prvi dan.
Opomba: najnižje število prijav za posamezni termin je 15, največje pa 25.
Rok za prijavo je ZDAJ in od ZDAJ naprej na tel. št. 041 557 857 (Jiri) ali na email: nmtenis@gmail.com
Veselje do dela z otroki, naše izkušnje ter skrb za varnost so naša glavna vodila, s katerimi želimo na »POLETNO AVANTURO« povabiti Vašega otroka.