Turnir ZAVAROVALNICA SAVA DOUBLE 2017

Zavarovalnica Sava in Teniški klub Portovald sta v soboto, 25. 2. 2017, priredila v povsem prenovljenem športnem centru Otočec že deseti teniški turnir ZAVAROVALNICA SAVA DOUBLE. Sicer prvi po vrsti po združitvi štirih zavarovalnic, a deseti v nizu od samega začetka.

Vse prisotne, bilo nas je več kot 50, so lepo pozdravili direktor PE Novo mesto Zavarovalnice Sava gospod Jože Klobčar, predsednica TK Portovald gospa Irena Gostiša Benčina in vodja turnirja gospod Jiri Volt. Po uvodnih besedah smo si športno zaželeli še dobro igro in začeli s turnirjem.

Udeleženci turnirja so bili v večini igralci s širšega dolenjskega območja, nekaj pa jih je bilo tudi iz bolj oddaljenih krajev. Kot v preteklosti, je bil tudi letos odziv zelo velik, saj smo gostili več kot 50 igralcev in tudi precej gledalcev. Na turnirju je v finalu slavila ekipa ŠD DRSKA  iz Novega mesta, ki je z rezultatom 6:3 premagala ekipo GORJAN iz Komende. V boju za tretje mesto pa je z rezultatom 6:2 ekipa TK KRŠKO  premagala ekipo ZAVAROVALNICE SAVA. Turnir je potekal v prijetnem vzdušju in športnem duhu ‘fair playa’.

Ob koncu turnirja smo razglasili rezultate in nagradili najboljše. Nagrade sta prispevala pokrovitelja, Zavarovalnica Sava in Tenis Slovenija, za kar se jim vsi organizatorji in udeleženci turnirja najlepše zahvaljujemo. Prav tako se zahvaljujemo prijaznemu osebju športnega centra Otočec, ki je zagotovilo nemoten potek turnirja v prenovljeni dvorani.

 

Generalni pokrovitelj turnirja je ZAVAROVALNICA SAVA

2017-02-02-11_26_42-zavarovalnica-sava-iskanje-google-google-chrome