Spoštovane članice, člani in vsi tenisači,

že kar nekaj let je minilo, odkar smo v klubu naročali klubske trenirke. Prišel je čas za naročilo novih. V klubu smo se odločili za nemško znamko ERIMA, ki je kvalitetna, cenovno ugodna in po vrhu vsega je tudi  rok dobave je zelo hiter (10 dni od naročila). Trenirko (spodnji in zgornji del) ter kratko majico in moške hlače oziroma žensko krilo lahko sedaj naroči vsak.

Na dnu spletne strani so priložene slike omenjenih artiklov. Trenirke so primerne za vse starostne kategorije (otroci, dijaki, odrasli,…). Pri moški trenirki se lahko odločate med dvema različnima zgornjima deloma.

Kako naročite trenirko, majico in hlače?

Enostavno: v prostorih kluba so vam na voljo vzorci trenirk, ki jih lahko pomirite in ugotovite primerno velikost za vas. Prav tako v prostorih kluba pobiramo naročila.

Naročeno teniško opremo se plača ob naročilu. Cene so razvidne v spodnjem dokumentu. Ni potrebno, da naročite celoten komplet. Lahko se odločite le za trenirko ali kratko majico in hlače.

V klubu upamo, da odzovete v čim večjem številu in s tem pokažete pripadnost klubu. Trenirka bo opremljena z logotipom kluba, ki bo prenovljen in je v oblikovanju.

 

KLUBSKE  TRENIRKE  PDF ponudba-sportne-opreme-erima-celotna-ponudba-3