DOBRA NOVICA ZA VAŠ LOPAR
Obveščamo vas, da smo začeli z napenjanjem teniških in badmintonskih loparjev na sodobni elektronski napravi BABOLAT SENSOR DUAL. Gre za izdelek vrhunske tehnologije na področju napenjanja teniških loparjev, ki bo iz vašega loparja iztisnila maksimum zmogljivosti. Konec je ugibanj ali je lopar dobro napet, elektronika bo naredila svoje. Strune so motor teniškega loparja, in mi se trudimo, da je vsak lopar napet kar najbolje. Z napenjanjem teniških loparjev imamo 20 letne izkušnje in loparje smo napenjali tudi na mnogih profesionalnih teniških turnirjih profesionalnim igralcem tenisa kot so bili Gregi Žemlji, Blažu Kavčiču, Marku Đokoviču, Dmitriju Dimitrovu, Jiriju Novaku, Radku Štepanku  ter mnogim ostali tekmovalcem in rekreativcem. Vaš lopar bo napet do naslednjega dne. Več na tel: 041-557 857 v dopoldanskem času.

babolat_sensor_dual_clamp

Vaš lopar bomo napeli v 24 urah!

Napenjanje teniškega loparja (samo delo) : 10,00 € (z DDV)
Napenjanje badminton loparja (samo delo) : 15,00 € (z DDV)
Na voljo imamo veliko zalogo kvalitetnih strun.

ALI JE VAŠ LOPAR DOBRO NAPET ?
Kolikšna je napetost strune ?
Vas zanima ali je lopar še dobro napet ?

Odgovor na vprašanja vam da naprava ERT 300. Napravo smo nabavili, da vam lažje svetujemo pri napenjanju vašega loparja.


Naprava deluje preprosto! Vaš lopar po napetju izmerimo, dodamo mu oznakoDT(dynamic tension) , čez nekaj tednov meritev ponovimo in ugotovimo odstopanje.

Konec je z ugibanji,,ali je že lopar potrebno prenapet ,, ?

Pravilno območje za vašo struno, da bo napetost, kontrola, moč in udobje na svojem mestu.

Za vse dodatne informacije in izbire pravilne strune pokličite na tel: 041-557 857 (Jiří).

Ali veste, da je napetost loparja eden od najvažnejših faktorjev, ki vpliva na vašo igro ?

Merjenje napetosti (DT) vam bo tudi omogočalo preprečiti razne poškodbe – imeli boste vedno enako napet lopar in ne bo vam več potrebno igre prilagajati stanju vaše opreme !

Na vaš lopar bomo dali nalepko z podatki o napenjanju tako, da bo vse zabeleženo in pregledno pri nasljednem napenjanju!

ert-2
Naprava ERT 300