Tudi v letu 2018 smo tenisači širše Slovenije dočakali teniški turnir Zavarovalnica Sava Double, ki smo ga že tradicionalno organizirali v teniški dvorani na Otočcu in sicer v soboto, 27.1.2018 z začetkom ob 11.00 uri.

Turnir je odprla predsednica kluba, ki je udeležence turnirja nagovorila in jim zaželela obilo uspehov pri igri. Predsednica je tudi omenila 20 letni obstoj teniškega kluba Portovald in je nanizala par dogodkov, ki jih bomo skozi leto organizirali. Predstavnik Zavarovalnice Sava gospod Darko Andolšek je omenil dejstva zaradi katerih Zavarovalnica Sava pomaga pri tem že enajstem turnirju zaporedoma.

Tekmovanja se je udeležilo 14 tričlanskih ekip, ki so bile razdeljene v 3 igralne skupine. V nadaljnjo tekmovanje se je uvrstilo 8 ekip, ki so se v boju na izpadanje pomerile za naslov zmagovalca turnirja. Na koncu je bila najboljša ekipa TOTAL v sestavi, Janez Planinšek, Simon Deželan in Sandi Bradač, ki je premagala ekipo TIK TAK.

V prilogi si oglejte vse rezultate z turnirja. Turnir se je ob prijetnem druženju zaključil ob 20.00 uri.

Teniški klub Portovald se zahvaljuje vsem sponzorjem in donatorjem.  Prav tako se zahvaljujemo prijaznemu osebju športnega centra Otočec, ki je zagotovilo nemoten potek turnirja v prenovljeni dvorani. Dogodek smo organizirali tudi v sklopu Štukljevega leta 2018.

TK Portovald in Zavarovalnica SAVA