5-dnevne počitnice s šolo tenisa v Športnem parku Portovald

5.dan

Uspešno smo zaključili teniške počitnice 2018. Danes smo uživali na teniških igriščih in se s čolnom vozili po reki Krki. Popoldne smo plesali s Karin, ki je prav danes praznuje 18 let. Tudi ,,šampanjec,, smo dobili …._:)

4.dan

Dan smo preživeli na teniškem igrišču in na bazenu v Dolenjskih Toplicah. Super smo se imeli. _=)

3.dan

Zjutraj smo se odpravili na atletski stadion, kjer smo se ogreli. Sledile so ure tenisa in malica. Po malici smo imeli štafetne igre, obiskal pa nas je tudi čarovnik Stoki in nam pokazal nekaj svojih trikov s kartami. Kosilo smo imeli v Gostišču Loka, po njem pa smo ustvarjali tablice z imeni.

OBVESTILO: jutri gremo na bazen v Dolenjske toplice, zato naj imajo otroci s seboj kopalke, brisačo in kremo za sončenje. Če otroci niso dobri plavalci, naj imajo s seboj tudi rokavčke.

2.dan

Danes smo se kar hitro zbrali in se odpravili v športni park Loka, kjer smo se ogreli. Sledile so urice tenisa, malica in mini olimpijada. Po kosilu smo si ogledali film in kartali.

OBVESTILO: jutri imamo na programu ustvarjalne delavnice, zato naj imajo otroci s seboj rezervno majico za ustvarjanje.

1.dan
Danes, 16.7., smo začeli 5 dnevne počitnice s šolo tenisa.
– najprej smo se predstavili, nato so sledile urice tenisa, malica in spet tenis. Po kosilu smo še malo igrali tenis in družabne igre.
fotografije z prvega dne