Turnir ZAVAROVALNICA SAVA DOUBLE 2019

Zavarovalnica Sava in Teniški klub Portovald sta v soboto, 26. 01. 2019, priredila v športnem centru Otočec že dvanajsti teniški turnir ZAVAROVALNICA SAVA DOUBLE. Sicer tretji po vrsti po združitvi štirih zavarovalnic, a dvanajsti v nizu od samega začetka.

Vse prisotne, bilo nas je več kot 60, so lepo pozdravili direktor PE Novo mesto Zavarovalnice Sava gospod Jože Klobčar, predsednica TK Portovald gospa Irena Gostiša Benčina in vodja turnirja gospod Jiri Volt. Po uvodnih besedah smo si športno zaželeli še dobro igro in začeli s turnirjem.

Udeleženci turnirja so bili v večini igralci s širšega dolenjskega območja, nekaj pa jih je bilo tudi iz bolj oddaljenih krajev (Mojstrana, Ljubljana,..). Kot v preteklosti, je bil tudi letos odziv zelo velik, saj smo gostili več kot 48 igralcev in tudi precej gledalcev. Na turnirju je v finalu slavila ekipa DRSKA+HIŠA FINK TEAM  iz Novega mesta, ki je z rezultatom 6:3 premagala ekipo GRADIŠAR TEAM iz Ljubljane. V boju za tretje mesto pa je z rezultatom 6:2 ekipa BRUSNICE  premagala ekipo ZAVAROVALNICE SAVA. Turnir je potekal v prijetnem vzdušju in športnem duhu ‘fair playa’.

Ob koncu turnirja smo razglasili rezultate in nagradili najboljše. Nagrade sta prispevala pokrovitelja, Zavarovalnica Sava in Tenis Slovenija, za kar se jima vsi organizatorji in udeleženci turnirja najlepše zahvaljujemo. Prav tako se zahvaljujemo HIŠI FINK, katere osebje je z izvrstno kulinariko poskrbelo za vsesplošno zadovoljstvo vseh prisotnih.

Turnir se je ob prijetnem druženju zaključil ob 20.00 uri.

TK Portovald