5.dan

Uspešno smo zaključili teniške počitnice za otroke. Zjutraj smo se dobro ogreli in igrali “muh’ce”. Najprej smo ponovili vse že naučene udarce. Po malici pa smo imeli mini teniški turnir. Na kosilo smo se odpravili v Gostišče Loka, po njem pa smo igrali različne namizne igre, gledali film, igrali tenis …

Vsem otrokom čestitamo za uspešno zaključen teden, staršem pa se zahvaljujemo za zaupanje. Želimo vam lep in športno aktiven preostanek počitnic ter upamo, da se kaj kmalu spet vidimo na naših igriščih.

 

4.dan

Danes smo z odličnim teniškim treningom, ki je potekal skozi cel dan premagali napovedan dež. Učili smo se še naprej osnovne udarce.

 

3.dan

Tudi tretji dan je za nami. Zjutraj smo se odpravili v gozd, kjer smo se ogreli. Nato so sledile štafetne igre in malica. Po malici smo se odpravili na bazen v Dolenjske Toplice, kjer smo preživeli preostanek dneva. Otroci so uživali v velikem bazenu in gusarski ladji, najbolj pogumni pa so se spuščali tudi po toboganih.

2.dan

Uspešno smo zaključili drugi dan teniških počitnic za otroke. Tako kot včeraj smo se zjutraj najprej ogreli v športnem parku Loka. Sledile so ure tenisa in malica. Po malici smo se preizkusili  v odbojki na mivki, nato pa smo se naučili novega teniškega udarca – bekend. Sledilo je kosilo, po njem pa smo ustvarjali hobotnice.

1.dan

Danes, 15. 7. 2019, so se na naših igriščih za otroke začele 5 dnevne počitnice s šolo tenisa. Dan je bil namenjen predvsem spoznavanju tenisa in teniške igre. Zjutraj so se otroci predstavili in se spoznali z mentorji.  Kot pravi športniki smo se najprej ogreli na igriščih športnega parka Loka, nato pa skozi različne teniške igre spoznali osnove tenisa. Sledila je malica. Po njej smo se razdelili v tri skupine in se naučili igrati enega izmed osnovnih udarcev – forhend. Na kosilo smo se odpravili v Gostišče Loka in ker so bili otroci pridni so si prislužili tudi sladoled 🙂 . Po kosilu smo nadaljevali z igranjem tenisa, sladila je popoldanska malica.