Turnir ZAVAROVALNICA SAVA DOUBLE 2020

Zavarovalnica Sava in Teniški klub Portovald sta v soboto, 25. 01. 2020, priredila v športnem centru Otočec že trinajsti teniški turnir ZAVAROVALNICA SAVA DOUBLE. Sicer četrti po vrsti po združitvi štirih zavarovalnic, a trinajsti v nizu od samega začetka.

Vse prisotne, bilo nas je več kot 50, so lepo pozdravili direktor PE Novo mesto Zavarovalnice Sava gospod Jože Klobčar, predsednica TK Portovald gospa Irena Gostiša Benčina in vodja turnirja gospod Jiri Volt. Po uvodnih besedah smo si športno zaželeli še dobro igro in začeli s turnirjem.

Udeleženci turnirja so bili v večini igralci s širšega dolenjskega območja, nekaj pa jih je bilo tudi iz bolj oddaljenih krajev (Ljubljana, Brežice, Črnomelj..). Kot v preteklosti, je bil tudi letos odziv zelo velik, saj smo gostili več kot 45 igralcev in tudi precej gledalcev. Na turnirju je v finalu slavila ekipa TOTAL  iz Novega mesta, ki je z rezultatom 6:3 premagala ekipo TRGOLES  iz Črnomlja. V boju za tretje mesto pa je z rezultatom 6:3 ekipa ŠD DRSKA+HIŠA FINK TEAM  premagala ekipo AFM TEAM. Turnir je potekal v prijetnem vzdušju in športnem duhu ‘fair playa’.

Ob koncu turnirja smo razglasili rezultate in nagradili najboljše. Nagrade sta prispevala pokrovitelja, Zavarovalnica Sava in Tenis Slovenija, za kar se jima vsi organizatorji in udeleženci turnirja najlepše zahvaljujemo. Prav tako se zahvaljujemo prijaznemu osebju športnega centra Otočec, ki je zagotovilo nemoten potek turnirja.

Turnir se je ob prijetnem druženju zaključil ob 20.00 uri.

TK Portovald

ZMAGOVALNA EKIPA – TOTAL –