Dragi člani, vsi obiskovalci naših igrišč, prijatelji ter podporniki Teniškega kluba PORTOVALD

Prve pomladanske dni na naših igriščih vsako leto odpiramo poletno teniško sezono in si ob tem želimo veliko lepega vremena. Vreme nam letos kar služi, vendar pa nas je prizadel Corona virus in v zvezi z njim vladna uredba omejitve gibanja, ki prepoveduje tudi vse aktivnosti na športnih površinah, zato tudi naša igrišča do nadaljnjega ostajajo zaprta.

Priznam, da si česa takega, kot je svet doletelo s tem virusom, niti v najtemnejših sanjah nisem predstavljala. Pa je tu, v našem vsakdanjiku, v našem življenju. Vsak na svoj način se moramo prilagajati in se boriti s tem nevidnim sovražnikom. Močno verjamem, zmaga bo na naši strani, ….

Pišem vam z namenom, da vam sporočim, da  ste vsi dragi člani, prijatelji in podporniki kluba,  tudi v teh težkih dneh v  mojih mislih in da vam  istočasno dam obljubo,  da se, kljub situaciji,  trudimo z urejanjem zunanjih igrišč in njihove okolice , da bomo takoj, ko bo to mogoče, lahko začeli igrati, nadaljevali z teniško šolo, turnirji, ligami in se družili ob igriščih.

Zato Jiri v osami preživlja veliko časa na igriščih, jih ureja, kosi travo okoli njih, pometa, čuva šotor,…Šotor še vedno stoji, saj ga pred vladnimi ukrepi nismo uspeli pospraviti. To nam žal povzroča stroške, ki jih bomo brez tekočih prilivov težko poravnali. Zato si želim, da bodo vladni ukrepi tudi klubom olajšali delovanje v in neposredno po krizi.

Vsem otrokom, ki vadijo v klubu želim, da ta čas preživijo čim bolj aktivno, vendar strogo doma, v družinskem krogu.

Vsem sponzorjem se iskreno priporočamo za nadaljnje sodelovanje  in se vam že v naprej zahvaljujemo za pomoč.

Sledite nam na družbenih omrežjih, kjer sproti objavljamo svoje aktivnosti, še posebej aktivnosti, namenjene najmlajšim. Jiri pa vam je tudi osebno vedno pripravljen odgovoriti na morebitna vprašanja

O začetku igranja na prostem in o morebitnih ostalih spremembah vas bomo sproti obveščali.

Upam, da se na igriščih kmalu spet vidimo. Ostanite zdravi in NE POZABITE NA NAJBOLJŠA TENIŠKA  IGRIŠČA daleč naokoli.

TK Portovald
Irena Gostiša Benčina