5.DAN, 10.7.
Danes je bil žal zadnji dan naših 5 dnevnih počitnic s šolo tenisa. Zjutraj smo se ogreli z igro med dvema ognjema. Nato smo tekmovali v teniških štafetnih igrah. Organizirali smo turnir in se tako pomerili med seboj. Danes smo bili tudi ustvarjalni, saj smo risali s kredami. Za osvežitev smo se igrali z vodnimi balončki. Na koncu pa smo se posladkali s torto, ki nam jo je podarila Hiša Fink.

 

4.DAN, 9.7.

Danes smo dan preživeli na tenisu in na bazenu v Dolenjskih toplicah. SUPER SMO SE IMELI. Jutri je žal zaključek naših počitnic  ob 15.00 uri. Se vidimo starši!

 


3.DAN, 
8.7.

Danes smo nadaljevali z našim zabavnim druženjem. Zjutraj smo se naučili nekaj o olimpijskih igrah in se tudi sami preizkusili v njih. Tekli smo na kratko progo in skakali v daljino. Nato smo uživali tudi v teniških igrah ter se preizkusili v odbojki na mivki. Na koncu smo se posladkali z okusnim sladoledom in lubenico.

2.DAN, 7.7.
Danes je ponovno posijalo sonce, zato je bil moto današnjega dne po dežju posije sonce…Ponovili smo že znan udarec in se naučili novega. S prijatelji iz odbojke smo se pomerili v kegljanju in se v tej prijateljski tekmi zelo zabavali. Današnje kosilo je bilo v novo odprti gostilni Fink&Situla.

1.DAN, 6.7.
Danes, 6.7.2020 so se v našem klubu pričele teniške počitnice…Zabavali smo se s štafetnimi igrami, spoznali smo se s tenisom in se naučili osnovne udarce ter tekmovali v spretnostih s teniškim loparjem.