Ker v klubu vemo, kako težko je spoznati šport, ponujamo vsem udeležencem teniške šole prvo uro brezplačno.

Če je otroku TENIS všeč, se lahko vpiše v teniško šolo kliči 041-557857.

TENIŠKI VRTEC, je namenjen otrokom od 4. do 6. leta. Otroci spoznavajo teniško igro in se pri tem  učijo pravilno izvajati osnovne teniške udarce, med vadbo razvijajo motorične sposobnosti, krepijo delovne navade in pridobivajo občutek za pripadnost skupini,  navajajo se na pravilen odnos do športa,v medsebojnih  klubskih tekmovanjih pa gojijo zdravo tekmovalnost. Malčki, ki so že osvojili osnove teniške igre pa imajo možnost dopolnjevati znanje v šoli MINI TENIS  ki je primerna za otroke od 7 do 11 let starosti.

Urnik vadbe:
trenerji kluba vedno pripravijo urnik vadbe za poletno in zimsko sezono. O urniku vadbe so starši informirani preko obvestila po pošti in tudi preko spletne pošte.

Za ostale informacije glede skupin in treningov nam pišite na nmtenis@gmail.com  ali pokličite vodjo teniške šole na tel: 041-557 857 ( v dopoldanskem času).

Začetek vadbe:

takoj po prijavi

Lokacija vadbe:

treningi potekajo na zunanjih teniških igriščih Teniškega kluba Portovald. V zimskem času  se treningi preselijo v  napihljivo dvorano našega kluba.

Učenje:

poteka z žogicami, ki so prilagojeni vsakemu programu ( teniški vrtec, mini tenis , midi tenis in šola tenisa). Otrokom je tako omogočeno hitro spoznavanje teniške tehnike.
TERMINI:

TENIŠKI VRTEC OD 4 LETA DALJE– TOREK IN ČETRTEK  OB 15.00 URI

ŠOLA TENISA OD 7 LETA DALJE – TOREK OB  18-19 URI IN ČETRTEK OB 17-18 URI.

TENIŠKA ŠOLA ZA MLADINO IN ODRASLE PO DOGOVORU

Prijave: 041 557 857 ali spletni obrazec TUKAJ

Reklama zvočni posnetek:  tenis-portovald-master

Za ostale informacije glede lokacije vadbe nam pišite na nmtenis@gmail.com  ali pokličite vodjo teniške šole Jirija Volta na tel: 041 – 557 857.