5 dnevne počitnice s šolo tenisa  – USPEŠNO ZAKLJUČENE

Uspešno smo zaključili  vse tri termine, ki smo jih načrtovali. Vsem otrokom se zahvaljujemo in želimo veliko uspehov na vseh področij.

TK Portovald

ZAČENJAMO 3. termin 5 dnevnih počitnic s šolo tenisa….slike so dostopne na Facebooku in Instagramu. 

1.DAN (16.8.)

Danes smo začeli tretji in zadnji letošnji termin teniških počitnic in kot pravijo najboljše pride na koncu. Začelo se je z predstavitvijo trenerjev nato pa so v roke vzeli mikrofon otroci in nekaj besed povedali o sebi. Na ogrevanje smo se odpravili v športni park Loka, kjer smo se zabavali v igri tri v vrsto in “muhice”. Sledilo je spoznavanje osnov tenisa (odbijanje žogice na različne načine, spoznavanje osnovnih udarcev …). Po malici je sledil pravi teniški trening, nato pa smo se odpravili na zasluženo kosilo na Loko. Do prihoda staršev smo se zabavali in igrali.

2.DAN (17.8.)

“Citius, Altius, Foritus”. Današnji dan je potekal v znamenju Olimpijskih iger.  Otroci so spoznali zgodovino in simbole olimpijskih iger. Kasneje pa so se pomerili v teniški olimpijadi.  Po malici je sledil teniški trening, kjer so se otroci na teniškem poligonu učili osnov forehanda, backhanda in teniških gibalnih vzorcev. Do kosila so nato uživali še v glasbi (petje, ples …) in igranju košarke. Na kosilo smo odšli v bližnjo restavracijo Oljka, kjer so odlične pice napolnile naše želodčke.  Po kosilu so otroci se družili na pupm tracku in igranju tenisa ter enke. 

3.DAN (18.8.)

Dan se