ZAČENJAMO 2. termin 5 dnevnih počitnic s šolo tenisa

1.DAN (19.7.)

Danes smo začeli drugi termin teniških počitnic. Uvodne minute so bile namenjene spoznavanju otrok, kjer se je vsak predstavil in povedal nekaj besed o sebi. Na ogrevanje smo se odpravili v športni park Loka, kjer smo se zabavali v igri tri v vrsto in “muhice”. Sledilo je spoznavanje osnov tenisa (odbijanje žogice na različne načine, spoznavanje osnovnih udarcev …). Po malici je sledil pravi teniški trening, nato pa smo se odpravili na zasluženo kosilo v picerijo Oljka. Do prihoda staršev smo se zabavali na igralih pri atletskem stadionu in na teniškem igrišču.

2.DAN (20.7.)

“Citius, Altius, Foritus” (hitreje, višje, močneje). Današnji dan je potekal v znamenju Olimpijskih iger.  Otroci so najprej spoznali kratko zgodovino OI in njihove simbole in se pomerili v sedmih disciplinah (šprint s štartom iz različnih položajev, skok v daljino z mesta, metanje vortexa, tek na 400m …). Po malici smo izvedli tudi teniško olimpijado, kateri je sledil teniški trening. Čas do kosila smo si krajšali tudi z igranjem enke. Na kosilo smo se odpravili v Gostišče Loka in ker smo bili pridni, smo se na koncu posladkali tudi s sladoledom 🙂 Po kosilu pa so sledile urice tenisa,, vožnja z BMX na pump tracku, košarka …

3.DAN (21.7.)

Tretji dan lahko opišemo z besedami velikega rimskega cesarja Julija Cesarja: vini, vici, vidi. Rdeča nit celotnega dneva so bile Dolenjske toplice, ki so v očeh otrokov zbudile sonce sreče, saj so se otroci igrali in uživali v bazenu v vročem dnevu. Na bazenu jih je najbolj navdušil tobogan po katerem so se skupaj z mentorji spuščali. Seveda pa nismo pozabili niti na tenis, ki smo ga odigrali pred tenisom z mentorjema Zalo in Jirijem , ki sta otrokom pokazala osnove teniških udarcev.

4.DAN (22.7.)

Po jutranjem ogrevanju so nas na teniških igriščih obiskali trije prijazni policaji, ki so nam predstavili delo policije in nam pokazali njihovo opremo (lisice, neprebojni jopič, čelado, radar …). Sledile so urice tenisa in malica. Po malici so otroci uživali v igranju “king-a”. Preostali časa do kosila smo preživeli v senci, kjer smo se zabavali s “team building” igrami. Kosili smo v Gostišču Loka, po kosilu pa so sledile igre z vodnimi balončki.

 

Navodila za jutri (petek, 23.7.) …(bidon, kapo, brisačo) Zaključek 5 dnevnih počitnic je ob 15.00 uri. Vabljeni

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SLIKE PRVI TERMIN

 

 

5-dnevne počitnice s šolo tenisa v Športnem parku Portovald.
»Ko sta mamica in očka v službi, si želim biti na počitnicah.«
V Teniškem klubu Portovald bomo v času poletnih počitnic, v mesecu juliju in avgustu, veseli vseh otrok, ki uživajo v aktivnostih, povezanih s poletjem. Sonce, prijetno in varno okolje, dobra družba in pester animacijski program, so razlogi, da Vaš otrok  preživi del svojih počitnic v Športnem parku Portovald. Pripravili smo kvaliteten in varen počitniški program, ki omogoča aktivno in zabavno preživljanje prostega časa in vključuje vse tisto, kar pričakujete starši in kar si želi vsak otrok.
Aktivne počitnice so namenjene otrokom od 4. do 13. leta starosti in vključujejo športne in druge spremljajoče aktivnosti:

•    vsakodnevne urice tenisa
•    športne igre (mini nogomet, mini košarka, odbojka na mivki …)
•    igre brez meja (šaljivi poligoni, štafetne igre)
•    družabne aktivnosti (karaoke, namizne igre, skupinske igre)
•    ustvarjalne delavnice (izdelava teniškega loparja, slik in raznih malih presenečenj …)
•    vodne igre v Dolenjskih Toplicah
•    po poteh Novega mesta
•    družabni zaključek s presenečenji za starše.

Otroke in njihove želodčke bomo razvajali trikrat dnevno z zdravo in dobro hrano.
Počitniško druženje v Športnem parku Portovald se bo začelo vsak dan ob 8. uri na igriščih Teniškega kluba Portovald  in bo trajalo do 15.30 ure, ko se bodo otroci vrnili v varen objem svojh staršev. Starši otroke zjutraj pripeljejo na teniška igrišča Teniškega kluba Portovald, kjer jih popoldne tudi prevzamejo.
TERMINI:
1. termin: 12.7. – 16.7.2021…….POČASI SE KONČUJE
2. termin:  19.7. – 23.7.2021
3.termin: 16.8. – 20.8.2021

NOVO NOVO v LETU 2021 ….Možne so tudi dopoldanske ali dnevne prijave!!
8.00-12.00 (25€/dan)
8.00-15.30 (30€/dan)
Cena za 5-dnevne počitnice (teden)  znaša 125,00 €./teden

Opomba: najmanjše število prijav za posamezni termin je 15, največje pa 25.
Rok za prijavo je ZDAJ in od ZDAJ naprej na tel. št. 041 557 857 (Jiri) ali na email: nmtenis@gmail.com
Veselje do dela z otroki, naše izkušnje ter skrb za varnost so naša glavna vodila, s katerimi želimo na »POLETNO AVANTURO« povabiti Vašega otroka.

Lanske počitnice 2020