VZEMITE SI PROSIM 1. MINUTO ČASA IN PONAGAJTE KLUBU

Spoštovani člani kluba, ljubitelj tenisa,

Epidemija SARS-CoV-2 (COVID-19) je postavila izziv celotni družbi. V teh težkih časih, ko je naš vsakdan omejen na vsakem koraku, je v težki situaciji tudi Teniški klub Portovald. Prikrajšane so množice, ki se ne morejo rekreativno ukvarjati s športom, otroci, teniška šola, itd. Žal pa imamo tudi veliko stalnih ( fiksnih ) stroškov, ki jih moramo poravnavati ( plin, elektrika, 24 urni nadzor šotora, itd..)

V dneh iztekajočega se leta, v dneh, ki jih uokvirjajo darovanja vseh vrst, ne pozabimo na šport oz. TK Portovald. Zakonodaja v Sloveniji omogoča, da do 0,5 odstotka odmerjene dohodnine, posredujemo v različne namene. Tudi športu. Postanimo podpornik kluba. Takšna donacija za nas ne predstavlja nobenega dodatnega stroška, saj gre za dohodnino, ki jo sicer plačamo državi.( ALI PODARIMO KLUBU ALI PUSTIMO DRŽAVI).

Prav zato je OKS – ZŠZ pripravil posebno spletno mesto www.olympic.si/podarim, kjer lahko izbirate med športnimi društvi v javnem interesu in jim enostavno namenite del dohodnine. V polje DONACIJO ŽELIM NAMENITI IZBERITE ..TENIŠKI KLUB PORTOVALD ( DŠ= 91948029) , z miško podpiši in oddaj. V naprej se vam zahvaljujemo saj tudi z vašo pomočjo bomo lahko ohranili tradicijo tenisa v Novem mestu.

Vaša donacija nam bo v veliko pomoč saj verjamemo, da bo jutri nov, za vse nas prijaznejši dan.

Teniški klub Portovald
Irena Gostiša Benčina