Včeraj smo zaključili več kot uspešne 3 dnevne teniške priprave na Debelem rtiču, ki smo jih izvedli v sodelovanju s TK Krško. Priprav se je udeležilo 17 otrok in trije trenerji iz našega kluba.

Vsak dan smo začeli z jutranjo telovadbo in odličnim zajtrkom s katerim smo si nabrali energijo za dopoldanski trening. Nato je sledilo pospravljanje in ocenjevanje sob. Dopoldan je bil na urniku teniški trening, ki so ga mlajši igralci opravili v Ankaranu, skupina starejših tekmovalcev pa se je na trening odpravila v Koper.

Popoldnevi so bili namenjeni kondicijskim treningom, ki so zajemali trening moči, hitrosti in agilnosti ter koordinacije in sparingom, ki so jih naši tekmovalci odigrali z igralci TK Krško. Popoldan je bil tudi čas za ostale športne aktivnosti kot so nogomet, košarka … Poskrbeli smo tudi za regeneracijo naših teles in sprostitev mišic s kopanjem v bazenu, raztegovanjem in valčkanjem.

Večeri so bili namenjeni spoznavanju in druženju otrok. Odpravili smo se tudi na nočni pohod, zadnji večer pa je bil prav poseben. Na sporedu je bila nogometna tekma na kateri sta se pomerili ekipi TK Portovald in TK Krško. Kljub borbi in podpori odličnih navijačev s tribun je na koncu slavila ekipa TK Krško.

Pred odhodom domov smo opravili še zadnji teniški trening, želodčke napolnili z odlično hrano in se odpravili na sprehod ob morju.

Trenerji smo se trudili ustvariti varno okolje v katerem so lahko otroci na zabaven način ob druženju s prijatelji in vrstniki izboljšali svoje teniško znanje. Upamo, da so treningi in aktivnosti ob igrišču prinesli polno lepih spominov, novih prijateljskih vezi in motivacije za nadaljnje delo. Vsem staršem se zahvaljujemo za zaupanje, otrokom pa želimo obilico uspeha v nadaljevanju sezone.

S športnim pozdravom,
TK Portovald
Jiri Volt

VEČ FOTOGRAFIJ NA TEM LINKU