Spoštovani,

na omenjenem linku bodo dostopne informacije in fotografije glede prvega termina teniških počitnic.
POROČOLO PONEDELJEK 4.7.2022
Prvi dan je bil namenjen predvsem spoznavanju otrok med seboj in njihovih trenerjev. Kljub vročini smo uživali in veliko časa preživeli na teniškem igrišču. Otroci so spoznali osnove tenisa skozi zabavne igrice. Po malici je sledil pravi teniški trening po njem pa smo se na zasluženo kosilo odpravili v gostišče Loka, kjer smo se na koncu posladkali tudi s sladoledom. Do prihoda staršev so otroci uživali v igranju košarke, nogometa, tenisa in risanju s kredami.

POROČOLO TOREK 5.7.2022
Dobra volja in naši veseli obrazi so danes premagali napovedano slabo vreme. Zjutraj smo opravili ogrevanje v športnem parku Loka, kjer smo se zabavali ob različnih igrah z žogo. Sledil je obisk ekipe zdravstvenega doma, ki nam je predstavila temeljne postopke oživljanja in osnove prve pomoči. Otroci so se seznanili z masažo srca in uporabo defibrilatorja. Po dopoldanski malici so sledile urice tenisa. na kosilo smo se odpravili v picerijo Oljka, po njem pa je sledila teniške modna revija. Vse utrinke iz modne revije si lahko ogledate na FB profilu Jiri Volt (story).

POROČILO SREDA 6.7.2022
Dan se je začel s skupnim ogrevanjem z  gimnastičarji, ki so se nam pridružili potem tudi na tenisu. Nadaljevali smo z teniškim treningom, pojedli malico in odšli na dobro zaslužen bazen. Po bazenu smo nadaljevali z različnimi igrami, od tenisa, košarke, nogometa, risanje s kredami in še mnogo drugih. Dan se je zaključil z slastno lubenico. Vse utrinke iz počitnic si lahko vsak dan ogledate na FB profilu Jiri Volt (story).

POROČILO ČETRTEK 7.7.2022
Jutranji dež nam ni pokvaril dneva. Zjutraj smo se odpravili na Novomeški velodrom, kjer smo imeli mini Olimpijado. Otroci so se pomerili v štirih disciplinah: sprint z različnih startnih položajev (leže na trebuhu, sede …), skok v daljino z mesta, met vortexa in tek na 300m. Sledile so urice tenisa, nato pa smo se odpravili v Knjižnico Mirana Jarca, kjer nam je knjižničarka predstavila pravila obnašanja v knjižnici, seznanila z urejenostjo knjig na knjižnih policah in nam predstavila projekt Pustolovec. V Gostišču Loka so nam za kosilo pripravili slastne burgerje, po njem pa je sledil prosti čas, kjer so otroci uživali v igranju tenisa, košarke, nogometa, igranju enke

POROČILO PETEK 8.7.2022
Teden je hitro minil in kar naenkrat je bil pred nami zadnji dan naših teniških počitnic. Zjutraj smo se ogreli v športnem parku Loka, kjer so otroci uživali v igrah z žogo in se preizkusili v štafetni igrici križci in krožci. Sledil je teniški trening. Osvojeno teniško znanje so otroci preizkusili v tekmovanju v mini in maxi tenisu. Obiskali so nas tudi prijazni policisti s Policijske postaje NM, ki so nam predstavili svoj poklic, pokazali pripomočke, ki jih uporabljajo pri svojem delu in svoje vozilo, vklopili so tudi svojo zvočno sireno in modre luči. Za kosilo so se nam prilegli pohančki in pomfri, posladkali pa smo se tudi s sladoledom. Po kosilu je sledila bitka talentov in nato še zaključek za starše ter podelitev zasluženih nagrad otrokom-

Staršem se še enkrat zahvaljujemo za zaupanje. Vsem želimo čim lepši in športno obarvan preostanek poletja.
Prihod je od 7:30 – 8:00 (v kolikor boste prišli prej ali kasneje, nam prosim sporočite, da se bomo organizirali).

Konec ob 15:00 (trenerji bodo na igriščih do 15:30, če pa bi kdo prišel še kasneje, pa nam to tudi sporočite).

Sledite nam lahko tudi na FaceBook-u in Instagram-u, kjer bomo dnevno objavljali vse naše dogodivščine.

Tk Portovald