Spoštovani,

POROČOLO PONEDELJEK 18.7.2022
Prvi dan je bil namenjen predvsem spoznavanju otrok med seboj in njihovih trenerjev. Kljub vročini smo uživali in veliko časa preživeli na teniškem igrišču. Otroci so spoznali osnove tenisa skozi zabavne igrice. Po malici je sledil pravi teniški trening po njem pa smo se na zasluženo kosilo odpravili v gostišče Loka, kjer smo se na koncu posladkali tudi s sladoledom. Do prihoda staršev so otroci uživali v kegljanju.

POROČOLO TOREK 19.7.2022
Jutranje ogrevanje smo izvedli v športnem parku Loka, kjer smo se na poligonu srečali z vajami koordinacije, agilnosti, hitrosti in moči. Na koncu pa smo se pomerili še v igri med dvema ognjema. Sledilo je igranje tenisa in prve medsebojne točke. Sledila je malica, po njej pa nas je obiskala ekipa Zdravstvenega doma NM, ki nam je predstavila temeljne postopke oživljanja in osnove prve pomoči. Otroci so se seznanili z masažo srca in uporabo defibrilatorja. Za kosilo smo se odpravili v picerijo Oljka, po njem pa je sledila igra z vodnimi balončki in prosti čas. Otroci so se zabavali v igranju tenisa, košarke, igranju s kartami …

POROČOLO SREDA 20.7.2022
Danes je naša Karin praznovala rojstni dan, zato smo ji vsi skupaj voščili in zapeli. Potem je sledilo ogrevanje na teniškem igrišču in teniške štafetne igrice. Nadaljevali smo z teniškim treningom, pojedli malico in odšli na  bazen v Dolenjske Toplice. Po bazenu smo nadaljevali z različnimi igrami, od tenisa, košarke, nogometa, risanje s kredami in še mnogo drugih. Dan se je zaključil z slastno lubenico. Vse utrinke iz počitnic si lahko vsak dan ogledate na FB profilu Jiri Volt (story).

POROČOLO ČETRTEK 21.7.2022
Jutro je potekalo v znamenju Olimpijskih iger. Otrokom smo predstavili zgodovino OI, njihove simbole, nato pa so se tudi sami pomerili v mini olimpijadi. Pomerili so se v štirih disciplinah: Šprint na 20m iz različnih začetnih položajev (visoki in nizki start, leže na hrbtu in trebuhu, sede …), skoku v daljino z mesta, metu vortexa in teku na 400m. Sledila sta igranje tenisa in malica, nato pa smo se tenisači preizkusili v odbojki. Čas do kosila smo zapolnili z obiskom Knjižnice Mirana Jarca, kjer nam je knjižničarka predstavila pravila obnašanja v knjižnici, seznanila z urejenostjo knjig na knjižnih policah … okusne burgerje so nam pripravili v Gostišču Loka, kjer smo se tudi osvežili in posladkali s sladoledom. Po kosilu je sledil prosti čas (igranje tenisa, košarke, risanje s kredami, igranje družabnih iger …)

POROČOLO PETEK 22.7.2022
Super smo se imeli in uspešno smo zaključili 2. termin naših počitnic.

Staršem se še enkrat zahvaljujemo za zaupanje. Vsem želimo čim lepši in športno obarvan preostanek poletja.

Na omenjenem linku bodo dostopne informacije in fotografije glede prvega termina teniških počitnic.

Prihod je od 7:30 – 8:00 (v kolikor boste prišli prej ali kasneje, nam prosim sporočite, da se bomo organizirali).
Konec ob 15:00 (trenerji bodo na igriščih do 15:30, če pa bi kdo prišel še kasneje, pa nam to tudi sporočite).

Sledite nam lahko tudi na FaceBook-u in Instagram-u, kjer bomo dnevno objavljali vse naše dogodivščine.

Tk Portovald