Beli teniški turnir smo uspešno zaključili 27. 8. 2022. Turnir je bil organiziran v stilu ljubezni. Ljubezen do športa,  tenisa, prijateljev in življenja. Na to temo je bil tudi oblikovan turnirski bilten, ki ga klub izda vsako leto, že 19. po vrsti.
Na otvoritvi turnirja se je zbralo 40 igralcev, ki so dobili v roko napihljivo srce kot znak ljubezni in turnirja.Turnir je povezovala Ana Benčina, ki se je uvodoma zahvalila vsem igralkam in igralcem za zvestobo, udeležbo in jim zaželela obilo sreče pri igri. Zbrane je nagovoril župan Mestne občine Novo mesto Gregor Macedoni, ki je v svojem govoru pohvalil Teniški klub Portovald za prizadevanja na športnem in infrastrukturnem področju. Klubu je namreč v letu 2022 uspelo pridobiti denar za delno obnovo teniških igrišč.Sledila je glasbena točka Dominika Pavleniča iz podjetja Muzikademija. Po odličnem glasbenem nastopu je dobila besedo predsednica kluba Irena Gostiša Benčina. Bila je vesela, da klubu uspeva izpolnjevati zastavljene cilje. Sama ve da brez požrtvovalnega in prostovoljnega dela članov kluba ne bi šlo in se jim iskreno zahvalila. Po otvoritvi, ki je potekala na igrišču številka ena je sledila mala zakuska.

Igranje turnirja se je začelo ob 10.15 uri in trajalo do 18.00 ure. Igralci so odigrali 4 kola žrebanih dvojic. Po končanem četrtem krogu je sledilo kosilo, za katerega je poskrbela Hiša Fink. Prav Hiša Fink s svojo izvrstno kulinariko povzdigne turnir na višjo raven. Po kosilu so sledili  zaključni dvoboji za najboljših 16 igralce iz vsake kategorije.

Na koncu so bili najboljši:

Rezultati Belega teniškega turnirja 2022

Gospodje:
1. Mesto – Franci Novak in Vili Arnuga
2. Mesto – Srečko Ban in Luka Balabanič
3. Mesto – Miha Novosel in Gorazd Smrekar

Dame:
1. Mesto – Slavica Srebrnjak in Janja Jedlovčnik
2. Mesto – Anja Kinčič in Zdenka Kovač
3. Mesto – Lidija Urh in Mia Zupanc

Vidimo se prihodnje leto, 26. avgusta 2023 na 20. Belem teniškem turnirju.

 

 

 

 

Spoštovani,

vabimo vas na tradicionalni BELI TENIŠKI TURNIR 2022. Turnir bomo organizirali tako, kot nam narekuje  tradicija, zadnjo avgustovsko soboto s pričetkom ob 9.00 uri. Upamo, da se nam pridružite na že osemnajstem turnirju. Zagotovo ne bo manjkala torta. Za dodatne informacije pokličite na tel: 041 557 857 (Jiri). Turnir je namenjen vsem igralkam in igralcem in je brezplačen. Skozi celoten turnir morajo biti udeleženci oblečeni v bela oblačila in imeti klasičen leseni lopar. Kot vsako leto bomo izdali tudi turnirski bilten, v katerem boste našli koristne informacije.

Vidimo se 27. avgusta, v Novem mestu na igriščih TK Portovald

PRIJAVITE SE LAHKO TUKAJ