Spoštovani, obveščamo vas, da se je teniški turnir SINGEL 2023 začel. Prosimo vas, da pred začetkom dvoboja obvestite klub v katerem boste igrali. Zaželeno je, da tekmo odigrate v cca 10 dneh. Prvi napisani mora skrbeti za komunikacijo oz. najavo dvoboja. Majico lahko prevzamete v TK Portovald.
Igranje je brezplačno v partnerskih klubih. Za dodatne informacije pokličite 041 557 857 (Jiri)…..bodimo resni, da se SINGEL turnir razvije v resno tekmovanje..HVALA

. . . . . P  R  E  B  E  R  I  T  E       P  R  A  V  I  L  A . . . . . . 

TURNIRSKA  PRAVILA ZA IGRALCE

NAMEN TEKMOVAJA: Omogočiti igralcem kvalitetne tekme in povezovanje v regiji.
KDO LAHKO IGRA: Vsak igralec, ki je starejši  od 20 let in ni uvrščen med 30 igralcev v članski kategoriji TZS.
PRIJAVNINA: Igranje SINGEL 2023 turnirja je za vse udeležence brezplačno. ( prijavnina, igrišče).
POGOJI:
Igralci se med seboj dogovarjajo samo preko aplikacije TENIS PLUS. Vsak igralec mora najaviti tekmo v klubu, v katerem bo igral tekmo.
SISTEM TEKOVANA :
Turnir se igra na izpadanje in na dva dobljena niza 3. niz tie-break do 10 točk. Rezultat vpisuje zmagovalec, poraženec ga mora potrditi. Igralec, ki je domačin,  je dolžan poskrbeti za dvoboj v primernem času (10 dni).
ČAS TRAJANJA: začetek tekmovanja 1.6.2023 konec 31.8.2023. Prijave so odprte od 28.5. do 31.5.
NAGRADE: Vsak igralec prejme turnirsko majico. Udeleženci polfinalnih dvobojev in zmagovalec turnirja 2023 prejmejo bogate nagrade. Oba polfinalna dvoboja se igrata na eni lokaciji. Finalni dvoboj se igra en teden po polfinalnih dvobojih.
APLIKACIJA TENIS PLUS: Vsak igralec mora imeti profil, da se lahko prijavi in sodeluje na turnirju. Aplikacija je dostopna na app android,  apple store ali na pc. Na aplikaciji se vidi razpored igranja, telefonske številke itd. Za lažjo predstavitev bomo posneli  predstavitveni video, ki bo objavljen spletni strani www.tenis-portovald.si

TURNIRSKA  PRAVILA ZA OGANIZATORJE

Organizator je zadolžen, da redno objavlja tekme v klubu in na družbenih omrežjih in dela reklamo SINGLE 2023. Organizator posameznega dvoboja lahko poišče sponzorja in nudi igralcem dodatno oskrbo in pomoč.

Klubi, ki so se pridružili projektu, v katerih se igra brezplačno SINGEL 2023
Teniški klub Portovald
Tenis Lutrško selo
Tenis Šmarješke Toplice
Teniški klub Krško
Teniški klub Sevnica
Teniški klub Brežice
Teniško igrišče Brusnice
Teniško igrišče Gradac – Igor Rus

Organizator: si pridržuje pravico do spremembe

 


.

 

VEČ O APLIKACIJI TUKAJ