PONEDELJEK, 10.7.2023

Prvi dan je bil namenjen predvsem spoznavanju otrok med seboj in njihovih trenerjev. Kljub vročini smo uživali in veliko časa preživeli na teniškem igrišču. Otroci so spoznali osnove tenisa skozi zabavne igrice. Po malici je sledil pravi teniški trening po njem pa smo se na zasluženo kosilo odpravili v gostišče Loka, kjer smo se na koncu posladkali tudi s sladoledom. Po kosilu smo se odpravili na kegljišče, ki je v naši stavbi ob igriščih. Do prihoda staršev smo se zabavali.

TOREK, 11.7.2023
Po jutranjem ogrevanju na igriščih v športnem parku Loka so se otroci preizkusili v odbojki na mivki. Sledila je malica in po njej ura tenisa. Danes so se otroci naučili kako pristopiti na pomoč k poškodovanemu in temeljne postopke oživljanja, kjer so se lahko preizkusili v masaži srca in uporabi defibrilatorja. Čas do kosila smo preživeli v senčki z risanjem, igranjem družabnih iger, mini košarke … Kosili smo v Gostišču Loka, za ohladitev pa smo se posladkali s sladoledom. Do prihoda staršev smo uživali v igri s prijatelji.

SREDA, 12.7.2023
Zaradi jutranje nevihte smo morali današnji obisk bazena prestaviti na jutri. Dam smo preživeli na teniških igriščih in smo se učili teniške udarce. Na kosilo (pizzo) smo šli v gostilno Oljko. Po kosilu smo si igrali na igralih pri stadionu……..JUTRI HURA NA BAZEN

ČETRTEK, 13.7.2023
Tudi četrti dan je za nami. Po ogrevanju smo igrali tenis in štafetne igre. Po malici smo se odpravili na bazen v Dolenjske Toplice, kjer smo preživeli preostanek dneva. Otroci so uživali v velikem bazenu in gusarski ladji, najbolj pogumni pa so se spuščali tudi po toboganih.

PETEK, 14.7.2023
Jutro je potekalo v znamenju Olimpijskih iger. Otroci so se pomerili v 5 disciplinah: sprint z različnih startnih položajev, skok v daljino z mesta, met vortexa, tek na 400m in gibalnih nalogah v paru (samokolnica, štuparama …). Sledila je malica po njej pa so si otroci ogledali pravi teniški dvoboj naših tekmovalk in zanje stiskali pesti ter glasno navijali. Čas, ki nam je ostal do kosila smo izkoristili za zabavo v teniški igri s prijatelji. Zelo lačni smo se odpravili na kosilo v Gostišče Loka, kjer nam je glavni kuhar pripravil hamburgerje, seveda sladoled ni manjkal. Naše 5- dnevno druženje smo zaključili s teniško modno revijo.