PONEDELJEK 3.7.2023
Prvi dan je bil namenjen predvsem spoznavanju otrok med seboj in njihovih trenerjev. Kljub vročini smo uživali in veliko časa preživeli na teniškem igrišču. Otroci so spoznali osnove tenisa skozi zabavne igrice. Po malici je sledil pravi teniški trening po njem pa smo se na zasluženo kosilo odpravili v gostišče Loka, kjer smo se na koncu posladkali tudi s sladoledom. Do prihoda staršev so otroci uživali v igranju košarke, nogometa, tenisa in risanju s kredami.

TOREK, 4.7.2023
Kljub slabi vremenski napovedi je cel dan sijalo sonce. Po jutranjem ogrevanju z baloni smo igrali tenis in se učili novih udarcev. Po malici smo imeli učno uro prve pomoči, kjer so otroci spoznali temeljne postopke oživljanja. Sledil je turnir v mini košarki in kosilo v Gostišču Loka. Po kosilu smo se odpravili na igrala. Dan smo zaključili s praznovanjem Markovega rojstnega dne. Marku se zahvaljujemo za torto in mu želimo VSE NAJBOLJŠE!

SREDA, 5.7.2023
Tudi tretji dan je za nami. Po ogrevanju smo igrali tenis in štafetne igre. Po malici smo se odpravili na bazen v Dolenjske Toplice, kjer smo preživeli preostanek dneva. Otroci so uživali v velikem bazenu in gusarski ladji, najbolj pogumni pa so se spuščali tudi po toboganih.

ČETRTEK, 6.7.2023
Jutro je potekalo v znamenju Olimpijskih iger. Otroci so najprej spoznali zgodovino in simbole OI, potem pa so se pomerili v mini olimpijadi.  Sledile so ure tenisa in slastna malica. Po malici smo imeli odbojko na mivki. Za kosilo smo imeli pizzo, po njem pa smo igrali tenis in se zabavali pri igranju družabnih iger.

PETEK, 7.7.2023
Danes smo zaključili 1. termin 5 dnevnih počitnic s šolo tenisa. V galeriji si oglejte slike. Slike so dostopne tudi na facebooku in instagramu.

HVALA  ZA  ZAUPANJE 


 

 

 

5dnevne počitnice s šolo tenisa v Športnem parku Portovald.

»Ko sta mamica in očka v službi, si želim biti na počitnicah.«
V Teniškem klubu Portovald bomo v času poletnih počitnic, v mesecu juliju, veseli vseh otrok, ki uživajo v aktivnostih, povezanih s poletjem. Sonce, prijetno in varno okolje, dobra družba in pester animacijski program, so razlogi, da Vaš otrok  preživi del svojih počitnic v Športnem parku Portovald. Pripravili smo kvaliteten in varen počitniški program, ki omogoča aktivno in zabavno preživljanje prostega časa in vključuje vse tisto, kar pričakujete starši in kar si želi vsak otrok.
Aktivne počitnice so namenjene otrokom od 4. do 12. leta starosti in vključujejo športne in druge spremljajoče aktivnosti:

•    vsakodnevne urice tenisa
•    športne igre (mini nogomet, mini košarka, odbojka na mivki …)
•    igre brez meja (šaljivi poligoni, štafetne igre)
•    družabne aktivnosti (karaoke, namizne igre, skupinske igre)
•    ustvarjalne delavnice (izdelava teniškega loparja, slik in raznih malih presenečenj …)
•    vodne igre v Dolenjskih Toplicah
•    po poteh Novega mesta
•    družabni zaključek s presenečenji za starše.

Otroke in njihove želodčke bomo razvajali trikrat dnevno z zdravo in dobro hrano.
Počitniško druženje v Športnem parku Portovald se bo začelo vsak dan ob 8. uri na igriščih Teniškega kluba Portovald  in bo trajalo do 15.30 ure, ko se bodo otroci vrnili v varen objem svojh staršev. Starši otroke zjutraj pripeljejo na teniška igrišča Teniškega kluba Portovald, kjer jih popoldne tudi prevzamejo.
TERMINI:
1. termin: 3.7. – 7.7.2023
2. termin:  10.7. – 14.7.2023
3.termin: 21.8. – 25.8.2022

NOVO NOVO Možne so tudi dopoldanske ali dnevne prijave!!
8.00-12.00 (25€/dan)
8.00-15.30 (35€/dan)
Cena za 5dnevne počitnice  znaša 125,00 €./teden

PRIJAVE: na email: nmtenis@gmail.com  ( ime in priimek, starost, termin1,2,3, telefon od enega od staršev (skrbnika), ,,)

INFORMACIJE V DOPOLDANSKEM ČASU NA TEL: 041 557 857 ( JIRI)

LANSKE POČITNICE 2022