PONEDELJEK, 21.8.2023

Prvi dan je bil namenjen predvsem spoznavanju otrok med seboj in njihovih trenerjev. Kljub vročini smo uživali in veliko časa preživeli na teniškem igrišču. Otroci so spoznali osnove tenisa skozi zabavne igrice. Po malici je sledil pravi teniški trening po njem pa smo se na zasluženo kosilo odpravili v gostišče Loka, kjer smo se na koncu posladkali tudi s sladoledom. Do prihoda staršev so otroci uživali v senci in na igralih.

TOREK, 22.8.2023

Po jutranjem ogrevanju smo odšli na stadion kjer so potekale Olimpijske igre. Vse rezultAte smo zabeležili in jih bomo ob zaključku tudi ustrezno nagradili. Po malici smo imeli teniške štafetne igre in se učili novih teniških udarcev. Sledilo je kosilo v Pizzeriji Oljka. Zaključek drugega dne smo preživeli v senci, kjer so se otroci zabavali v igranju košarke, igranju namiznih iger … JUTRI gremo na BAZEN … HUUURA!

SREDA. 23.8.2023

Jutranje ogrevanje smo opravili na teniškem igrišču, kjer so otroci skozi igro z baloni utrjevali svoje koordinacijske veščine in se učili sodelovanja v ekipi. Sledila je malica nato pa smo se z avtobusom odpravili na bazen v Dolenjske Toplice. Na bazenu smo čofotali, raziskovali gusarsko ladjo, se potapljali, plavali, na koncu pa je sledil še najbolj zabaven del, spuščanje po toboganih. Po prihodu nazaj v Novo mesto so otroci čas do prihoda staršev preživeli z igranjem mini košarke, nogometa, namiznih iger …

ČETRTEK. 24.8.2023
Jutro smo začeli v športnem parku Loka, kjer smo se mali športniki dobro ogreli in se pomerili v igri med dvema ognjema. Ko smo se vrnili nas je na tenisu obiskal prav poseben gost, policist Miloš in njegova sodelavka medvedka Pika. skupaj sta otrokom predstavila delo policista, jim pokazala pripomočke, ki jih pri svojem delu uporabljata in otroke opozorila na varnost v prometu pred začetkom novega šolskega leta. Seveda sirena in modre luči niso manjkale. Sledila je malica, ki nam je dala dovolj energije za teniški trening. po njem pa smo se odpravili na kosilo v Gostišče Loka. Do prihoda staršev smo uživali v senčki in se smejali dogodivščinam Mr. Beana.

PETEK. 25.8.2023

 

Spoštovani,

v ponedeljek, 21.8.  se za vašega otroka začenjajo  teniške počitnice. Prosimo vas, da ga pripeljete med 7.30 in 8.00 uro. Če rabite prej nam to sporočite. Konec posameznega dneva je ob 15.00 ure. Če, kdaj zamudite nam to prosim javite.
S seboj za prvi dan – ponedeljek 21.8.
– kapo
– bidon
– rezervno majico

…dobro voljo.

Naše dogajanje bo vedno objavljeno na spletni strani. Na spletni strani bodo tudi informacije glede naslednjega dneva.

Za dodatne informacije pokličite na 041 557 857 (Jiri).

PONEDELJEK, 21.8.2023